Kan du lide varme og sol på din rejse?

Man kender det godt, man skal du og rejse men man vil være sikker på at der er varmt inden man tage af sted. Nogle af de kriterier danskerne har inden de rejser er blandt andet.

  1. Varme
  2. Flyvetid
  3. Børnevenligt.

Hjemmeside www.hvorerdervarmt.dk – kan besvare de første kriteriet når man skal finde et nyt rejsemål i Europa eller i verden. Siden kan nemlig fortælle hvor varmt der er på forskellige er rejse destinationer, det kan fortælle badevandstemperaturen, dagtemperaturen og natte temperaturen. Alt sammen er vigtige informationer for danskerne.

Varme

Som sagt er det vigtigt at finde ud af hvor er der varmt når man skal på ferie, altså lige med mindre man skal på skiferie 😉. Det er blandet andet fordi godt vejr = en god rejse og derfor ofte kan betyde en dårlige oplevelse hvis vejret ikke er godt. Vi fortrækker minimums 25 grader i skyggen når vi skal ud og rejse, og gerne op til 35 grader, men så ikke højere. Derfor er det vigtigt at tænke på hvad rejsemål der passer godt til en. Er man på single ferie er max temperaturen ikke lige så vigtig som hvis man rejser med børn.

 

Flyvetid

Flyvetid er spild tid og ofte kan man nemmere tilgive en længere fly tid på destination som man er på i over 14 dage. F.eks. har man ofte ikke noget imod at flyve 12 timer for at så holde 14 dages ferie i Thailand. Omvendt hvem gider flyve 12 timer for at være i en by 48 timer for så at flyve hjem igen? Rejser man med børn skal man også tænke på flyve tiden da man ofte har en bedre oplevelse på flyturen som er korte med børn (personlig erfaring) Sidste ting men skal tænke på et JETLAG. Jo længere du flyver jo mere ædelægger du dit indre ur, og her kan for meget jet lag ofte ødelægge en god tur, da man kan være nogle dage om at kommer sig.

 

Børnevenligt

Om det er en lollo og berie ferie eller noget helt andet så er det vigtigt at finde ud af om det er et børnevenligt sted når man har ungerne med. Det er feks en god ide at finde en all inclusive sted da de ofte vil have mad på forskellige tidspunkt, have is, sodavand osv. Men skal også tænke på om det kan betaler sig at der er børneklub, sådan man i nogle timer ikke skal være afhængig af at underholde dem selv, men kan få den passet imens man flyder ved poolen. Rejser man som forældre er det derfor vigtigt at tænke ens børn med på ferien, dette gør resultatet bedre og man vender ikke hjem fra ens ferie og har brug for en ferie mere.