Hold håret tørt med en rød taskeparaply

De fleste danskere kan skrive under på, at det danske vejr er omskifteligt. Vejrudsigten lover høj solskin og næste morgen står det ned i stænger. Du kender sikkert godt, du har lige stået og brugt meget tid på at sætte håret og se ekstra godt ud. Du er klar til at gå ud af døren med tasken under armen. Solen skinnede sidst du kiggede ud af vinduet, men da du åbner døren, så står regnen ned i stænger.

 

Derfor er det næsten nødvendigt, også at være den glade ejer af en af de smukke  kærligheds taskeparaplyer. På en regnfuld dag er en romantisk paraply din bedste ven. Dog er det sådan med en paraply, at de har en vis tendens til at blive væk eller sågar bliver stjålet. Ofte er almindelige paraplyer heller ikke så glade, for vind og da slet ikke kraftige vindstød. En robust paraply er derfor ofte nødvendig, hvis ikke man ønsker at flyve væk. En ødelagt paraply er desværre heller ikke meget værd, andet end til skraldespanden. Dette er der dog råd for, med denne sort paraply med hvide og røde hjerter på behøver du ikke længere bekymre dig om dårlige vejrudsigter eller ustadigt vejr.

En paraply hvor der er kælet for detaljerne

Paraplyen i denne røde og sorte farve passer både til de romantiske personer der elsker tosomhed under paraplyen når de skal ud og hygge sig sammen.

 

Når den er foldet sammen måler den 27 cm og er altså både lille og kompakt og passer derfor i de fleste tasker. Paraplyen består af et aluminiumsskaft med en Teflon belagt polyesterskærm. Håndtaget er udformet som et røde hjerte i plastik, som både er praktisk og giver et godt greb om paraplyen.

 

Paraplyen koster 199 – pr. stk. Farven passer til mange forskellige anledninger og er derfor også praktisk. Denne paraply er ovenikøbet stormsikker og kan derfor holde til, at der også kommer nogle vindstød. Derfor kan du være sikker på ikke at blive svigtet af en opgivende paraply midt i et regnvejr.

 

Du kan derfor trygt stole på at dette er en romantisk taskeparaply, som vil være din tro følgesvend gennem både regn og vind. Med en taskeparaply ved hånden er enten du, eller dine nærmeste altid forberedt på hvad der end kan komme af regn. Det er også en god ide at udstyre enten dit barn eller din teenager med en taskeparaply. Med en taskeparaply ved hånden, kan du være sikker på aldrig at blive overrasket af et regnvejr.

 

Gå efteråret i møde med en flot rød og sort paraply

 

Når først efteråret har meldt sin ankomst, vil de regnvåde og grå dag også hurtigt følge trop. Her er det en rigtig god idé at være forberedt til at undgå vandmasserne ved på forhånd at have anskaffet sig en praktisk og ikke mindst flot paraply. Denne røde paraply har en diameter på 97 cm og med 57 cm riblængde, og paraplyen er udstyret med en polyesterskærm, der også har DuPont Teflon coating. Således er man altså sikker på at blive skærmet godt fra regnens dråber. Paraplyens længde i sammenfoldet tilstand er 27 cm, hvilket gør den utrolig praktisk og let at have med sig rundt. Det vil nemlig være en god idé altid at have en paraply ved hånden, hvis man skulle blive overrasket af en byge, og denne paraply er både let og nem at transportere med sig. Desuden er den også stormsikker, hvilket vil være en stor fordel, når først blæsevejret også sætter ind. Paraplyens skaft er nemlig af aluminium, ribber af glasfiber og aluminium, og håndtaget er lavet af plast.

 

Når først man er begyndt at undersøge mulighederne for at købe sæsonens paraply, vil det også være et stort plus, at den er nem at få fat i. Denne sorte paraply kan nemt bestilles på nettet, og den koster blot 199 kr. pr. styk.

 

Denne kærligheds paraply vil være et fint og farverigt indslag, der kan lyse op på en ellers grå efterårsdag, og man kan sprede lidt af det gode humør til andre forbipasserende. Derudover er det en god idé a være glad for sin paraply og at glæde sig til at tage den frem – så husker man nemlig langt oftere at få den med og at få den brugt. Det er altså en rigtig god idé at finde sin nye paraply, inden efterårets komme.