Tre bøger du kan læse til efterår og vinter

Sponsoreret indhold

Bøger er fantastiske. De kan rumme så mange historier på så lidt plads. Uanset, hvem du er, hvor du bor, og hvad du interesserer dig for, så er der en bog for dig. Gode historier samler os, og faktisk er det at læse en aktivitet, som mange danskere elsker at bruge efteråret og vinteren på. Derfor har vi i denne artikel samlet tre bøger, du kan overveje at læse her i den kolde og mørke tid. Frem med læselampen, en kop te og et hyggetæppe – nu skal der hyggelæses. 

 

Husk, at du med Rabatta altid er sikker på at have den billigste pris på bøger, når du shopper online. Vi indsamler nemlig rabatkoder og tilbud fra alle boghandler, og giver dig automatisk besked, hvis vi har fundet en rabatkode, der kan spare dig penge. Det er ganske gratis at hente og bruge – og kan fås på både Google Chrome og Safari.

#3 – Stoner – af John Williams

Stoner er en forholdsvis ny litterær klassiker, der er skrevet af John Williams. Her følger man Stoner, en universitetsprofessors liv fra ung og ambitiøs adjunkt til gammel professor. Heri skildres alle Stoners livsbegivenheder, hvor han møder sin kone og de får deres barn. Stoner og hans hustru er dog to meget forskellig størrelser, og ægteskabet bogen følger ægteskabets fortælling på godt og ondt. Stoner er en rørende historie, der helt sikkert er hver at læse, hvis man kan lide klassisk amerikansk litteratur.

#2 – Billedet af Dorian Grey – af Oscar Wilde

Billedet af Dorian Grey er Oscar Wildes mest kendte værk, og regnes som et hovedværk i engelsk litteraturs klassikere. Her følger vi Dorian Grey og hans bekendtskaber Basil og Henry i deres liv i den engelske overklasse. De tre elsker de kunstneriske fag som malerier og scenekunst, og Dorian Grey forelsker sig sågar i en teaterskuespiller. Men en aften går skuespillet helt galt for den unge skuespillerinde, og dét for fatale konsekvenser for hendes tilværelse med Dorian Grey og hans omkringliggende miljø. Bogen er en hyggelig klassiker, der afspejler livet i den engelske overklasse, så hvis man f.eks. er til Jane Austens bøger eller Julia Quinns Bridgerton,  vil man helt sikkert også kunne lide Oscar Wilde’s Billedet af Dorian Grey.

#1 – Fagre Nye Verden – af Aldous Huxley

Fagre nye verden er en dystopisk fortælling om et klasseopdelt samfund, hvor hvert individ er født til en rolle baseret på dets klasse. Bogen foregår i London i året 2540, hvor en stærk industriel kultur hersker i det britiske samfund. Her følger vi en forskellige række mennesker fra forskellige led i samfundet, og deres funktion i et kastesamfund omkranset af kapitalismens rammer. Fagre Nye Verden er et must-read for alle, der elsker en god og dyster fortælling.