Tips til indretning af din stue

Hvis du endnu ikke har tænkt over, hvordan du vil indrette din stue, så er det værd at vide, at du kan gøre det lige som det passer dig. Folk har forskellige holdninger i forhold til indretning. Derfor har du også en masse muligheder, og det kan være svært at finde hoved og hale i det. Vi har derfor fundet 5 tips frem til dig, så du kan få lidt inspiration til, hvordan du eventuelt kan indrette din stue. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du læse med her.

Sofa og sofabord

Til en stue hører der selvfølgelig en sofa. Sofaen er samlepunktet i stuen. Det er her, hvor du nyder en god kop kaffe med vennerne, og holder filmaften med familien. Derfor er det vigtigt, at du vælger en sofa, du kan lide, og som du synes passer ind i lige præcis dit hjem. Det kan være en god ide at købe din sofa som noget af det første, så du kan prøve dig frem til den placering af sofaen. Hvis du kommer til at bruge din sofa meget, så kan det være en fordel at smide lidt ekstra penge efter en sofa i god kvalitet.

Til din sofa skal der selvfølgelig også være et sofabord. Hvis du har valgt en farverig sofa, så kan du vælge at købe et mere afdæmpet sofabord, hvorimod du kan vælge et lidt mere kreativt sofabord, hvis du har valgt en mere neutral sofa.

Tekstiler

Hvis du vil tilføre lidt ekstra pynt og hygge til dit sofaområde, så kan du vælge at sætte nogle farverige puder og tæpper ved din sofa. Her kan du også lege lidt med forskellige farver og mønstre, som du synes vil klæde din sofa. Det skaber også lidt mere personlighed i stuen samtidig med, at det er praktisk, hvis du for eksempel fryser om aftenen og vil ligge godt i sofaen.

Opbevaring

Hvis du gerne vil have et sted, hvor du kan gemme alt dit rod væk i stuen, så kan det være nødvendigt med god opbevaring. Dette kan du få i form af reoler, hylder eller andre opbevaringsmøbler. Her kan du vælge møbler, der også vil klæde din stue.

Pynteting

Du kan gøre din stue endnu mere personlig ved at sætte en masse flotte pynteting op. Det kan for eksempel være en flot vase med nogle farverige blomster i eller nogle fede plakater med udtryksfulde motiver. Her er der igen fri leg, og du kan sætte så mange ting i din stue som du vil. Husk dog på at for mange ting kan få din stue til at se rodet ud, så hold gerne lidt igen med pynten.