Spar penge med en kør selv ferie

Hvis du gerne vil holde ferie og samtidig gerne vil spare nogle penge, så er det ikke selve ferieformen, der er gældende, det er måden hvorpå du holder ferie. Du kan sagtens spare mange penge ved at tage på kør selv ferie, men skal du køre langt kan det selvfølgelig godt blive dyrt. De fleste når de tager på kør selv ferie, holder ferien inden for landets grænser eller køre rundt i europa. På den måde kan du også opleve lang flere lande på én ferie, end hvad du kan opleve, hvis du hopper på flyveren. Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan du kan spare penge på en kør selv ferie, så er du havnet på den helt rigtige artikel.

Disse tips sparer dig penge på din kør selv ferie

Pak kun det nødvendige, er der meget læs på bilen så vil brændstoffet også ryge hurtigere. Pas på med at bruge airconditioning, da det kan blive meget dyrt. åben hellere vinduet eller tag et tæppe med. Det er også en god idé, hvis du ser på priserne på brændstof i de forskellige lande og på de forskellige tankstationer og så er det vigtigt at der er styr på dæktrykket inden du tager hjemmefra. Det fede ved en kør selv ferie er at du har frie tøjler, du kan tage derhen du vil, når du vil og du kan stoppe op de steder som du synes er interessante. En kør selv ferie skaber også muligheden for at spare penge på, hvor du sover. Du har ikke brug for et hotel med mange stjerner, da du kun skal bruge det til at overnatte. Det er din mulighed for at opleve Danmark og de lande der ligger rundt omkring i europa.

Sådan kan du få det meste ud af din bilferie – flere tips

Principielt set kan du tage på kør selv ferie over hele verden, men der er muligheder som er nemmere end andre. Derfor er Europa og Danmark løsningen der giver bedst mening, medmindre du er villig til at ofre lidt ekstra. Du kan læse og lære meget mere om, hvordan det er at holde bilferie. Her kan du få flere tips og tricks til at gøre din kør selv ferie meget bedre. Få oplevelser som er ud over det sædvanlige, sov på alternative måder og hold ferie i flere lande på en og samme tur.