Shaping Studio – din vej til velvære

I flere årtier har vi alle troet på, at den eneste vej til velvære og en stærk og sund krop var gennem lange løbeture, styrketræning i fitnesscentret og sund kost. Dette er til dels stadig sandt, men takket være nye og moderne teknologi findes der nu også en hurtig genvej til en sund, stærk og tonet krop.

 

Shaping Studio i Randers tilbyder et væld af nye moderne behandlingsmetoder, som alle har til formål at få dig i dit livs form. Hos Shaping Studio tror de på, at man bliver et bedre menneske, hvis man er i balance med sig selv og sin krop. Derfor gør de det nu nemt for alle danskere at afprøve behandlinger, som for de fleste medfører en høj grad af velvære og lykkefølelse.

 

Og hvad kan du så prøve?

 

Det nemme svar til dette er: lige hvad du har lyst til! Hvad end du ønsker at forbrænde fedt, få mere tonede muskler eller få skader og forstrækninger til at restituere hurtigere, så har Shaping Studio et oplagt valg til dig.

 

Prøv for eksempel EMS-træning, som er en helt ny træningsform, som kan gennemføres på tyve minutter. Her vil du blive iført en dragt med elektroder, som sender elektriske impulser gennem dine muskler, samtidig med at du udfører hård og effektiv styrketræning. Takket være elektriciteten vil dine muskler stimuleres ud over det sædvanlige, og de 20 minutters EMS-træning svarer derfor til 90 minutters almindelig højintensitetstræning.

 

Og meget, meget mere

 

Udover EMS-træning, som lige nu er meget populært både i Danmark og i udlandet, tilbyder Shaping Studio også behandlinger såsom cryosauna, infrarødsauna, fedtfrysning eller EMSculpt behandling. De mener det altså alvorligt, når de siger, at der er tilbud for enhver.

 

Ønsker du at kombinere flere behandlingsformer i løbet af ét besøg, er dette også muligt hos Shaping Studio. Prøv for eksempel en opfriskende og endorfinudløsende tur i cryosauna på kun 3 minutter efterfulgt af en hård omgang EMS-træning, hvor du med garanti vil få sved på panden. I løbet af knap en halv time vil din krop være fuldstændig afslappet og velplejet.

 

Helt sikkert køreturen værd

 

Selvom Shaping Studio lige nu kun er beliggende et sted i landet, nemlig i Randers nord for Aarhus, så er deres behandlinger helt sikkert værd at køre langt for. Uanset hvor du bor i landet, kan det næsten garanteres, at du ikke vil fortryde, at du prioriterede at investere i nogle af de lækre wellnessbehandlinger hos Shaping Studio. Når du prioriterer at forkæle dig selv, får du mere overskud og glæde i hverdagen – og dermed vil behandlingerne i sidste ende gavne alle omkring dig. Kontakt Shaping Studio allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om deres mange plejende behandlingstilbud.