Sådan finder du frem til de fedeste tøjmærker lige nu

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Flere og flere danskere foretager de fleste af deres indkøb på internettet. Denne udvikling skyldes højst sandsynlig en række af ting. Men for nogle skyldes det at de føler at det tager en hel del tid at skulle ind i de fysiske butikker. Måske især hvis man er glad for lidt mere specielle mærker og ikke bare kan smutte i magasin eller et center. Ved at handle på nettet skal man ikke finde parkering eller stå i kø, man skal blottet foretage et par klik, vente og så prøve tøjet derhjemme.

Lad din personlighed komme til udtryk

Det er ikke nødvendigt at skulle udskifte ens garderobe med jævne mellemrum. Faktisk er et af trickene til en god stil, som sagtens kan være utrolig moderne, at finde frem til din personlige smag. Du skal overveje hvilke farver du synes passer til netop dig. Dit hår, din hud og din øjenfarve. Derudover skal du også udse dig de styles og modeller som klæder din krop.

 

Ved at vælge tøj ud fra sådanne kriterierne frem for ukritisk at følge moden, vil du kun købe tøj du føler dig godt tilpas i og som fremhæver alle dine smukke sider. Sådan en garderobe kan holde hele livet. Så hav din personlighed in mente når du køber tøj.

Søg god inspiration

En måde hvorpå du kan søge ny inspiration kan være at flytte dit fokus over på et andet medie, end blot at tjekke de samme webshops som du altid holder øje med. Prøv at tage et kig på sociale medier, såsom instagram. Hvis du her kan finde frem til en eller flere brugere som har en stil du godt kan lide og så hold øje med hvilke mærker de tagger på deres billeder. Nogle gange vil det også tagge en webshop. Eksempelvis en webshop der sælger Anonymous Copenhagen.

 

Det kan være en god ide at vælge en bruger der også er dansk, da vedkommende så højst sandsynligt primært vil gå i tøj der er købt i enten danske butikker eller på danske webshops. Selvom man sagtens kan shoppe i udlandet og finde fede tøjmærker der, så er det noget nemmere at få fingrene i disse produkter hvis det sælges på danske hjemmesider. Og dansk design er ofte utrolig lækkert og der findes mange små lokale mærker, samt nye dukker op hele tiden.

 

Ved at følge sådanne instagram kontoer vil du måske få øjnene op for nogle mærker du slet ikke kendte i forvejen, men som laver noget tøj du virkelig godt kan lide og som klæder dig rigtig godt.

Find forhandlere

Når du så har fundet frem til nogle nye lækre mærker, så er næste skridt at finde ud af hvor du kan købe dem. Langt de fleste mærker har selvfølgelig deres egne webshops, men det kan også være at du kan finde frem til andre webshops som også forhandler nogle af disse mærker.

 

De vil ofte dukke op blot ved at du foretager en simpel google søgning. På denne måde kan du finde frem til nogle webshops der sælger det mærke du ønsker tá købe, men måske denne webshop også sælger andre mærker i samme stil som vil falde i din smag. Pludselig er du endt i et univers hvor der kan være en masse ny spændende tøj, sko og accessoires som passer perfekt ind i din stil og som måske kan tage din garderobe til nye højder.

 

Det er netop på denne måde at du kan finde frem til webshop der sælger anonymous copenhagen. Og dermed kan du få tilføjet de lækreste sko fra anonymous copenagen til dit klædeskab.

 

Har du først fundet en webshop der forhandler ét fedt tøjmærke, så kan det tænkes de har endnu flere lækre mærker og produkter. Du skal blot udforske deres univers.

 

Modebladenes modeller

Selvom mange burger internettet som deres primære inspirationskilde, så er der stadigvæk en hel masse at hente i modeblade. De har fingeren på pulsen og ved hvad der foregår rundt omkring i modeverdenen. Derfor kan man ofte finde frem til spændende tøjmærker, som man ikke i forvejen kendte.

 

Det kræver bare at man husker at lægge mærke til hvor modellerne tøj er fra. Prøv at udforske nogle af de mærker de har på også selvom du umiddelbart ikke tænker det stykke tøj rammer din smag lige i øjet. Måske har de noget andet tøj som er helt perfekt.