Oplev færre cykeltyverier med cykellås

Med en god og kraftig cykellås, kan du beskytte dig selv mod cykeltyverier i fremtiden. Når man er afhængig af cyklen til den daglige transport, er en stjålen cykel faktisk det værste der kan ske. Kom derfor cykeltyvene i forkøbet og køb en stærk, forsikringsgodkendt lås, så du gør det sværere for cykeltyvene. De fleste forsikringsgodkendte låse, kræver at tyven er i besiddelse af kraftigt værktøj, før låsen kan brydes. Låsene kommer i forskellige typer og med hver deres fordele. En cykellås er vigtig at have, det er derfor vigtigt at overveje hvilken type lås der passer bedst til dine behov, før du løber ud og køber en ny lås til din cykel. De mest almindelige typer cykellåse er kædelås, bøjlelås, foldelås og ringlåse.

Ringlåse – fastmonterede og nemme at bruge

En af de mest almindelige typer cykellåse, er ringlåsen, der ofte allerede er fastmonteret til din cykel ved køb. Den klare fordel ved denne type cykellås er at sidder fastmonteret på cyklen, og derved skal du ikke fundere over, hvor du vil lægge den, imens du cykler. Denne type lås kan monteres på stort set alle cykeltyper, og kræver ikke andet end en skruetrækker at montere selv.

Kædelås – lås din cykel fast overalt!

En kædelås er smart fordi den er let at have med dig, imens du cykler, og du kan låse cyklen fast til stativer, lygtepæle eller andet, så den bliver sværere at stjæle. Der findes forskellige typer kædelås, med kæder i forskellige tykkelser, men det er ikke alle kædelåse, der er forsikringsgodkendte. Så når du køber ny lås, så kig enten efter en kædelås, der er forsikringsgodkendt, eller brug den i kombination med din ringlås.

Foldelås og bøjlelås – låse med styrke i

Begge låse minder om kædelåsen i det, de ikke er fastmonteret til cyklen, og kan bruges til at låse cyklen fast til et objekt. Foldelåsen er en af de stærkeste typer låse på markedet og er smart, idet den kan sammenfoldes og opbevares nemt, mens du cykler, og kan i nogle tilfælde faktisk også fastmonteres. Det er en lås med både rækkevidde og kraftig styrke som selv ikke den stærkeste cykeltyv vil kunne ødelægge. Også buelåsen er en kraftig lås, der også kan låse din cykel fast til diverse objekter. Den er ikke lige så fleksibel som kæde- og foldelåsen, men med dens karakteristiske form har den stadigvæk en bred rækkevidde.