Find et cover eller etui til den nye iPhone 13

Du kender garanteret til det med at stå på dansegulvet, musikken spiller derudaf, bassen pumper og i øjeblikket tænker du, at dette skal foreviges, så du tager mobilen op af din taske for at filme øjeblikket, men fordi der er så mange mennesker, er det umuligt ikke at støde ind hinanden og ud af hånden ryger din nye iPhone 13. Herefter kan du nok godt tænke dig til, hvordan den ser ud efter at være landet på gulvet. Dette scenarie kan dog undgås, hvis man blot benytter covers, etuier, sleeves og beskyttelsesglas på sin iPhone. Apples produkter består overvejende af glas, så det er vigtigt, at man passer på sin iPhone, så man kan være sikker på, at den holder i lang tid uden smadret glas.

Covers, etuier, sleeves og beskyttelsesglas til enhver smag

Uanset om du har en almindelig iPhone 13, en iPhone 13 mini, en iPhone 13 Pro, en iPhone 13 Pro Max eller en iPhone 5 og opefter, så kan du her tjekke vores store udvalg med knivskarpe priser. Når man giver mange penge for sin telefon, så er det også værd at betale for, at det passes godt på. Uanset om man er til læder eller silikone, så har vi til enhver smag. Et multifunktionelt læder etui kan desuden også benyttes som en pung, eftersom der er plads til både kort, sedler og mønter, hvilket gør det super praktisk når man skal i byen og derfor har alle sine vigtigste ejendele samlet ét sted. Mens læder-covers og etuier typisk kommer i sorte og brunlige farver, kan man også få silikonecovers i alverdens farver herunder transparent, lyserød, armygrøn og blå. Vigtigst for dem alle er dog, at det fortsat er bedst, hvis man samtidig benytter beskyttelsesglas på sin iPhone.

Det behøver ikke at være dyrt at passe på sin telefon

Efter man har givet mange tusinde kroner for sin nye iPhone, så er det også værd at lægge nogle ekstra kroner oveni til beskyttelse af denne iPhone. Når man står på dansegulvet med en smadret iPhone, fordi man ikke havde prioriteret et cover og beskyttelsesglas, så bliver man ærgerlig. For at imødekomme dette scenarie kan et køb af et cover, et sleeve, et etui og et beskyttelsesglas altså ses som investering, der ikke blot sikrer, at din iPhone har en længere levetid, men samtidig også sikrer, at du ikke skal opleve flere ubehagelige episoder på dansegulvet.