Få hjælp af en erfaren tømrer

Hvis du skal have ordnet noget træarbejde i din bolig eller på dit erhvervsbyggeri, er det en tømrer, du skal kontakte. Han eller hun kan er nemlig uddannet til at udføre stort set alt træarbejde i bygninger. Du kan også kontakte en tømrer, hvis du skal have hjælp med enten dit inventar, skillevægge, pladebeklædninger og lignende.

Vælg en tømrer tæt på dig

Når du skal bruge en håndværker, er der god grund til at vælge én, der er bosat tæt på dig. For det første betyder det, at vedkommende hurtigere kan komme frem til dig, når du har brug for hjælp.

Det betyder også, at du kan spare en del penge på transportudgifter, da håndværkeren ikke skal køre særligt langt. Det betyder naturligvis også, at det er den mest bæredygtige løsning for miljøet, da minimerer forbruget af brændstof. Hvis du bor tæt på Holbæk, kan det derfor være en god idé at vælge en Tømrer Holbæk.

Hvad koster en tømrer?

Det er svært at sige præcis, hvad det vil koste at få en håndværker hjem til dig for at løse en tømreopgave. Den endelige pris afhænger af, hvilke materialer der skal anvendes, samt hvor kompliceret opgaven er. Hvis du derfor har en specifik opgave, kan du med fordel ringe til din lokale tømrer, der kan give dig et uforpligtende tilbud.

Det er en god idé at få lavet en skriftlig aftale med den endelige pris. På den måde ved du præcis, hvad du skal betale, så der ikke bliver nogle ubehagelige overraskelser.

Garanti for grundig håndværk

Når du skal vælge en håndværker, er der vigtigt, at du føler, at du kan stole på vedkommende. Både i forhold til de aftaler, som I måtte indgå, men bestemt også i forhold til, om arbejdet bliver udført korrekt.

Derfor er der også en god idé at finde en håndværker, der er medlem af Byg Garanti. Det er en forsikring, hvor du som forbruger kan blive kompenseret, hvis der – mod forventning – opstår fejl med din tømreopgave.

Med Byg Garanti er du dækket med op til 150.000 kr. i 3 år, hvis du skulle opleve nogle problemer med det udførte arbejde.

Når de 3 år er gået, er du dækket yderligere 10 år, hvor du har mulighed for at blive kompenseret for skjulte fejl og mangler. Det er din garanti for, at arbejdet er i orden. Derfor kan det bestemt godt betale sig at finde en håndværker, der er medlem af Byg Garanti.