Dekorer med power-words og favoritcitater

Når det der med farver og psykedelisk grafik ikke lige er din kop te, kan du vælge en anden type plakater til dine vægge. Plakater med tekst er typisk meget enkle og passer godt til en ren indretningsstil. Og du behøver ikke at være bange for, at de så forsvinder eller ingen effekt har på rummets samlede udtryk. For det har de bestemt. Tekstplakaternes dekorative pondus skal ikke findes i farveeksplosioner, yndige illustrationer eller mønstre. Den skal derimod findes i deres evne til at inspirere og motivere eller også får de dig til at smile, hver gang du kigger på dem.

Berømte citater om livet

Måske kender du det der med, at et ordsprog eller et citat virkelig vækker noget i dig. Når du hører de bestemte ord, føler du en styrke og motivation, som giver dig energi. Sådan er der mange der har det, og nogle får endda de ord tatoveret på kroppen, så de kan bære deres power-words med sig overalt. Du kan også vælge at få lavet dine personlige power-words til en personlig plakat til din stue. Rene tekstplakater kræver ikke en masse design eller dyre timer hos en illustrator. De kan hurtigt sættes op i et grafisk program og leveres til dig uden nogen særlig ventetid. Det kan også være, at dit favoritcitat allerede findes som plakat i flere plakatbutikker derude. Det gør det sandsynligvis, hvis der er tale om et berømt citat fra et kendt ansigt som eksempelvis Nelson Mandela, Albert Einstein eller Maya Angelou.

Tekst om kærlighed

Mange har sagt meget om kærlighed i menneskets historie. Det er uden tvivl det emne, som flest romaner, sange og digte handler om. Det skyldes nok, at kærligheden er en størrelse, der er svær at definere. Den er som en fin røg, der ikke sådan lader sig fange ind i kantede beholdere, så vi kan studere den. Kærlighed er subjektiv og forskelligartet i sin natur. Den kan være svær og tung, eller let og luftig, og den kan være lykkelig eller ulykkelig. Leder du efter plakater til soveværelset, er en tekstplakat med ord om kærlighed et godt bud. De fås med ren tekst, men du kan også få dem med alverdens illustrationer og fine baggrunde, hvis der gerne må være lidt farve med på billedet.

Sjove citater

Kategorien med tekstplakater med sjove citater er også ret rummelig. Der findes nemlig ikke noget bedre, end når noget prikker til din humor, og du kommer til at smile. Gode eksempler på sjove tekstplakater er definitionsplakater, hvor begreber, ting, dyr eller personer defineres så snævert, at de bliver morsomme. Der findes også en verden af sjove ordsprog og talemåder på både dansk og engelsk, som gør sig rigtig godt som tekst på en dekorativ flade. Endelig er der også temahumor, hvor du fx finder vaskehumor, toilethumor, vinhumor og andre lignende lune og lumre kategorier.