Bliv sikker i trafikken med en hjelm

Har du ikke allerede en cykelhjelm eller en anden hjelm, så er det måske på tide, at du anskaffer dig en, så du kan blive sikker i trafikken. Det ville være ærgerligt, hvis du skulle komme ud for et uheld og risikere noget alvorligt blot fordi, du ikke havde hjelm på. Dog er det ikke blot, når du færdes på cyklen, at du skal huske hjelmen. Bliv meget klogere her.

Smarte cykelhjelme til alle formål

Hvad enten du bruger tid på raceren, mountainbiken, citybiken eller noget helt ander, så findes der masser af smarte cykelhjelme til lige netop det formål, du søger. Der findes nemlig både mountainbike hjelme, skaterhjelme og meget mere med forskellige typer af design fremstillet specielt til den enkelte cykelsport. De forskellige hjelme fås selvfølgelig både til mænd, kvinder, børn og ikke mindst til babyer. Derudover fås de i alle de farver, du kan drømme om. Der burde i hvert fald uden tvivl være noget for dig, og som vil falde i din smag, når du shopper cykelhjelme.

Hjelme til meget mere end cyklen

Det er selvfølgelig ikke kun, når du færdes på cyklen, at du kan risikere uheld og skader. Det samme gælder blandt andet, når du færdes i trafikken på et el-løbehjul. Faktisk bliver det fra januar 2022 er lovpligtigt krav at have en hjelm på, når man anvender et el-løbehjul. Hvis ikke dette overholdes, giver det anliggende til bøder. Derfor er der rig mulighed for at shoppe en el løbehjul hjelm, som du med fordel kan bruge, når du færdes på et el-løbehjul.

 

De smarte el løbehjul hjelme fås både til mænd og til kvinder. Ikke nok med det, så fås de i forskellige former for design og ikke mindst i et hav af forskellige farver og størrelser.