Strand Ayia Napa

Nissi Beach Ayia Napa

Hvis du drømmer om den ultimative strandferie, hvor kan nyde vejret i Ayia Napa, den stærke sol og opleve en uforglemmelig tid, så tag et kig på Nissi Beach i Ayia Napa. Forestil dig dette: en betagende strandstrækning, med gyldent sand, der møder det krystalklare havvand. Dette blogindlæg vil være din guide til Ayia Napas fantastiske strand, skabt specielt til eventyrlystne unge rejsende, som skal på deres livs ferie.

 

Nissi Beach er meget mere end blot en strand. Det er en gennemført eksotisk oplevelse som emmer af ungdommelig energi og festlig stemning. Langs den lækre strandstrand finder du massevis af strandbarer, som serverer lækre cocktails og spiller sprøde sommerhits. 

 

Rejsemålet danner hver sommer rammen for fantastiske ferieoplevelser for mange unge danskere, der elsker at have det sjovt, sol og skabe uforglemmelige minder.

 

Vandsport Ayia Napa

Hvis du er eventyrlysten og søger et adrenalinsus, så tilbyder Nissi Beach og de øvrige strande meget mere end bare afslapning, fest og kolde drinks. Her kan du kaste dig ud i spændende vandsportsaktiviteter som f.eks. jetski, windsurfing og paragliding. Det betyder ikke noget, om du er en erfaren professionel eller om du er nybegynder, her kan alle være med.

 

Hvis du er en aktiv sjæl og konkurrenceminded, så finder du på stranden et stort antal beachvolleybaner og områder til strandfodbold. Det er altid muligt at finde nogen at spille imod.

 

Afslapning ved stranden

Selvom Nissi Beach og de øvrige fantastiske strande nær Ayia Napa er kendt for sit festmiljø, er det også et sted, hvor du kan genoplade dine batterier. Læg dig til rette på dit strandhåndklæde, og lyt til bølgerne, der bruser ind på kysten. Det er ren terapi. 

 

Langs stranden er der altid er et roligt sted at slappe af, uanset om du vælger en af de mange liggestole eller blot dit eget håndklæde.

 

Hvis sulten eller tørsten melder sig, vil du finde en bredt udvalg af hyggelige strandbarer og restauranter, der serverer lækre cocktails, kolde drikkevarer og velsmagende måltider. 

 

Tryghed på stranden i Ayia Napa

På Nissi Beach og på de andre strande er sikkerheden prioriteret meget højt med et stort antal livreddere som holder opsyn med stranden. Det betyder at du virkelig bare kan slappe af og afprøve de mange forskellige vandaktiviteter uden at skulle bekymre. Så tag mod til dig, spring ud i bølgerne og skab minder, som du aldrig vil glemme.

 

Nissi Beach er uden tvivl top stranden i med sit krystalklare vand og finkornede sand. Uanset om du ønsker en dagsfest, prøve spændende vandsportsaktiviteter eller blot slappe af ved stranden, så kan du det hele her.  Så pak badetøjet, husk solcremen og dit gode humør, og gør dig klar til en uforglemmelig ferie ved stranden i Ayia Napa.