Parfume til kvinder, hvor købes det billigt?

Når man som kvinder gerne vil stråle i hverdagen, og stadig passe på sine penge, kan det være en svær balance. For når man skal shoppe makeup og parfume er det ofte det lidt større kreditkort man skal have med i byen.

Derfor har jeg valgt at undersøge, hvor man kan finde billig parfume til kvinder. De fleste vil meget hurtigt pege på de mere kendte butikker som Matas og Magasin, hvilket på ingen må er billigt.
Det var på denne baggrund at jeg gik på jagt i det store online marked, og med fokus på hvordan man kan være sikker.

Jeg faldt hurtigt over Duftdejligt.dk en dansk ejet webshop med alle de store parfume mærker. Den er skabt tilbage i 2019 og dansk registreret, E-mærket og fine anmeldelser på Trustpilot. De tilbyder både herre og dame dufte, en masse lækker makeup og hudpleje. Faktisk kan du sagtens få dine ønsker opfyldt i shoppen og især når det handler om parfume til kvinder, for her har de faktisk over 900 varianter.
Deres levering er omkring 4 hverdage, og når man kigger på deres anmeldelser, overholdes det i lang de fleste tilfælde virker det til.

Sammenlignet med de andre aktører der er på onlinemarkedet, så skiller Duftdejligt.dk sig især ud på brugervenligheden, synes jeg. Fordi når man har fundet det givne parfume, så kan man faktisk vælge størrelse på parfumen, hvor imod, at hos mange andre webshops skal man søge rundt for at finde andre størrelser. Noget det i mit univers godt kan føles forstyrrende og meget bøvlet. For har jeg fundet selve parfumen, er det jo nemt at blot vælge den rigtige størrelse fremfor at skulle leve videre blandt 900 andre produkter.

Forskellen hos Duftdejligt og de andre parfume shop

Hos duftdejligt.dk følte jeg at deres side var ganske hurtig til at loade, og derfor virkede hele besøget ganske skønt uden stor ventetid.
I min søgen kiggede jeg på en af de andre større butikker – Billig parfume, og her fandt jeg også dame parfume, dog med størrelsen, hastigheden og en masse irriterende pop-up vinduer til gene. Efter lidt søgen måtte jeg konkludere at priserne var ikke billigere og de reklamere med utrolig meget rabat, som jeg desværre ikke helt kunne se den ægte sammenligning i. Derfor faldt troværdigheden, jeg er klar over at de generelt levere indenfor tiden og ikke snyder, det har jeg nemlig hørt ad omveje, men at love over 50% besparelse uden at det er det, man får, er ikke okay.

Alt i alt er min anbefaling herfra, at Duftdejligt.dk tilbyder en brugervenlig oplevelse, gode produkter til både mænd og kvinder. Til sidst men ikke mindst finder man i denne E-mærket webshop de produkter man har søgt og glemte igennem tiden, altså kvinde parfumer til rigtig gode priser. Absolut en shop man bør besøge, når man gerne vil stråle i hverdagen og uden at bruge hele sit månedsbudget.

Til sidst er kun at sige, at det er bonus at de giver 30 dage gratis returret og faktisk har nogle af landets billigste fragtpriser, der er nemlig gratis fragt allerede ved 349 kroner.