Døgnåben låsesmed – få hjælp 24/7

Man står tit og mangler en låsesmed sent om natten, eller tidligt på morgenen. Måske har man været til en fest, ved et uheld har man smidt sin nøgle væk eller glemt den et sted. Nogle låsesmede har åbningstider, der ikke passer ind med den situation og derfor er det fremragende at Hersted låseservice har døgnåbent, sådan at man kan ringe på alle døgnets timer, også på helligdage og i weekender, og få hjælp, skulle man stå i en situation, med en låst dør.

I Hersted tilbydes en række af services

Hersted låseservice er en livline for sjællænderen, der står i en uheldig situation, hvor bilen er løbet tør for strøm, eller hoveddøren er smækket bag en, uden at man havde nøglen med.
Du garanteres hos dem, kvalitet i form af erfarne og veluddannede låsesmede, som kommer ud til dig på ethvert tidspunkt af døgnet og løser det problem du skulle stå overfor.
De tilbyder en række af forskellige services, heriblandt biloplukning skulle du stå i den uheldige situation at bilen er tør for strøm, åbning ad våbenskabe, pengeskabe og værdiskabe, oplukning af boliger, reparation af låse efter indbrud eller anden skade. Og et par andre ting.

Hurtig service i alle døgnets timer

Med Hersted låseservice ved hånden, er du sikret altid at komme ind og sove trygt i din seng, uanset hvor din nøgle så er forsvundet hen. Vi kender alle aggressionen når man skal vente på en låsesmed i flere timer, specielt når det er ved midnatstid eller senere. Den samme frustration kender Hersted låseservice, og derfor bestræber de sig på aldrig at bruge mere end en time, på at komme ud til dit hjem og låse dig ind.
De ankommer straks de kan, låser døren op på ingen tid og skynder sig videre.

Vi lukker dig ind uden at forårsage skade

Hvis man var ligeglad med at skade sin dør eller et vindue, var der ingen grund til at man i første omgang kontaktede en låsesmed. I det tilfælde kunne man lige så godt sparke et vindue af, eller brække døren ind. Af den grund foretrækker man også altid som kunde, at låsesmeden får døren op uden at forårsage nogle skader på hverken dør eller lås. De arbejder udelukkende på låsen, derfor er det stort set umuligt for dem at gøre skade på døren. Der gøres brug af en låsepistol hvilket med veluddannede låsesmede, betyder det sjældent kan ses at der har været en låsesmed forbi.

Hos Hersted låseservice hjemmeside https://herstedlaaseservice.dk/ finder du kontaktoplysninger, skulle uheldet være ude og du har brug for en låsesmed.