Au2vest vil være det foretrukne autoværksted i Køge

God service oveni kundevenlige priser tiltrækker kunder. Det øger forretningens værdi, da kunderne jo generer eksistensgrundlaget for at drive enhver forretning.

Ikke kun god reklame

At være det autoværksted, bilejerne vælger er ikke kun god reklame, men er også med øje for at drive en forretning, hvor kvaliteten af det udførte arbejde er i top. Det giver nemlig glade kunder. Kunder som dertil gerne kommer igen.

Vedligeholdelse af bil og andre køretøjer

Al teknik og mekanik hænger omtvisteligt sammen. Det kræver vedligeholdelse og pleje, hvilket også gælder biler og andre køretøjer. Jævnlig vedligeholdelse er også med til at sikrer køretøjets sikkerhed udover at større skader opstår. Heraf kan ens reparationsudgifter blive væsentligt dyrere end nødvendigt er. Derfor er det tilrådeligt med faste eftersyn på alle køretøjer uanset om køretøjet er privat- eller firmaejet. Det kan dertil bookes nemt og hurtigt hos Autoværksted Køge via et opkald eller mail, hvor forespørgsel forinden også kan finde sted. Du er dertil altid velkommen til at komme forbi i åbningstiden, hvor dygtigt fagpersonale også står til din rådighed, hvis det passer bedre ind i din tid.

Mange fordele ved at have en fast mekaniker

At have en fast mekaniker tilknyttet sin bil eller sine køretøjer er en service, som gør at din bil eller dit køretøj løbende kan holdes vedlige i retsmæssig stand. Der kan være reparationer, der skal udfærdiges inden for en kortere periode eller i nærmere fremtid, hvilket også gør at man som køretøjsejer bedre kan planlægge reparationerne efter sin økonomi. Er man selv ejer af sin bil, er det tilrådeligt at afsætte penge til løbende driftsudgifter i sit budget. Heraf bliver det dertil nemmere at holde styr på, hvad en bil i gennemsnit koster at holde årligt samtidig med, at man ikke overraskes unødigt.

Køb af ældre bil eller leasing

At have bil er forskelligt fra bilejer til bilejer. For nogle bilejere er en bil blot et transportmiddel. For andre tæller udstyret oveni. Og selv om man måske ikke har råd til sin drømmebil, er der andre steder man kan starte. Man kan gå efter en bedre brugt bil og gejle den op, som man ønsker. Man kan også lease sin bil, hvilket kan være økonomisk hensigtsmæssigt. Især hvis man også er en ung bilist, hvor bilforsikringen er noget dyrere end en elitebilist. Alt dette er noget Au2vest også kan bistå dig med.