The Book Junkie Trials

Det er sommer og derfor tid til at smide alt hvad jeg har i hænderne og læse. Kæresten og jeg deltager i N.E.W.Ts i august som sidste år og vi fandt for nyligt dette læsemaraton kaldet The Book Junkie Trials som vi har besluttet os for at deltage i her i juli. I The Book Junkie Trials er man inddelt i fire hold; Outlaws, Bards, Magis og Scribes. Hvert hold har også en ulempe og en fordel. Vi har begge taget personlighedstesten og gået med resultatet selvom man selv kan vælge hvis man har lyst. Jeg er scribe og manden er blevet magi. Hvert hold har hver deres rute med 5 punkter hvor den sidste, endestationen, er ens for alle. Målet er derfor blot 5 bøger hvilket vi tænker godt kan lade sig gøre, selv med arbejde og en tur til London.


Som scribe har jeg fordelen at jeg kan skifte en bog ud i min TBR da jeg kan omskrive historien og ulempen er at en af mine bøger skal være over 500 sider. Den TBR du laver er nemlig endegyldig og du skal læse bøgerne i den rækkefølge de er i på kortet. I kan finde alle kortene og udfordringerne her.

 • Dwarf Mount – You spot a fair tavern wrench, however the Dwarf mines , grimly and dusty, didn’t evoke a very romantic feeling. Read a book with a hint of romance to get you in the mood
 • Apothecary Towers – Where the wizards dwell. Tricksters. They have blind-folded you and randomised all your books, choose a book at random from your bookshelf
 • The Great Library – Ahh the great archive, find and read a book that has been on your TBR forever
 • The Drowning Deep – The whirlpool… is so… mesmerising. Read a book with rich world-building that will suck you into its own world instead
 • The Bookie Grail – Here you find a list manuscript, delivered on this forgotten island by a fallen star. Read the group book: Stardust.


De bøger jeg umiddelbart skal læse, for jeg må jo skifte en af dem ud hvis jeg har lyst er:

 • Dwarf Mount Hate Notes af Vi Keeland og Penelope Ward
 • Apothecary Towers The Man Who Loved Books Too Much af Allison Hoover Bartlett (jeg fik manden til at vælge en tilfældig bog blandt alle mine bøger herhjemme).
 • The Great Library This Star Won’t Go Out af Esther Earl. En bog jeg købte lige da jeg lærte om Book Depository.
 • The Drowning Deep Den halves arv (Grænsen til Trafallas, #1) af Julie M. Day. Det er vist ved at være på tide at jeg får den læst da vi købte de første to bøger under sidste års Fantasyfestival.
 • The Bookie GrailStardust af Neil Gaiman


Mandens liste består af nogle helt andre udfordringer, som i kan finde i dokumentet her. Bøgerne han har valgt, i rækkefølge efter kortet, er: Hannibal Rising af Thomas Harris, Sea of Ghosts (The Gravedigger Chronicles, #1) af Alan Campbell Den forkerte død (Den store djævlekrig, #3) af Kenneth Bøgh Andersen, en bog om Tolkien og hans verden og selvfølgelig Stardust af Neil Gaiman.


Jeg har dog planer om at tage Nevernight (Nevernight, #1) af Jay Kristoff med til England da den har et godt antal sider ift. transport tid og vi har planer om at spise frokost, slappe af og læse i parker rundt omkring derovre. Den lyder også som en virkelig god bog og jeg vil gerne læse den på et specielt tidspunkt. Vi har dog også planer om at købe bøger, selvfølgelig, så der er ingen grund til at tage mere end én med.

Ift. at jeg læser en del er der også en chance for at jeg læser mere end de 6 udvalgte bøger og indtil videre har jeg ikke planer om at læse bøger for hver eneste udfordring i The Book Junkie Trials, så det kan være jeg får læst nogle af de mange e-bøger jeg har eller kommer mere i bund med min TBR eller biblioteksbøger. Det finder vi ud af til den tid.

One Reply to “The Book Junkie Trials”

 1. Jeg havde også selv tænkt på at deltage i The Book Junkie Trials, men besluttede mig for at lade være. Jeg skal arbejde hele sommeren igennem, så der er ikke så meget tid 🙂
  This Star Won’t Go Out er jeg lidt misundelig på, jeg har hørt så meget godt om den

Skriv et svar

CommentLuv badge