Som sendt fra himlen af Cora Carmack

Tilbage i juli anmeldte jeg Som stjernerne står af Cora Carmack som er første del i hendes Losing it serie som man kan læse uafhængigt af hinanden. I Som sendt fra himlen følger vi Max og Cade. Max og Cade møder hinanden på en café hvor Max hurtigt skal finde en fyr til at spille hendes kæreste da forældrene er lige om hjørnet. Den falske kæreste bliver selvfølgelig Cade og som i allerbedste new adult-stil bliver til mere.

Bøgerne i Losing it serien er ikke ligefrem klassikere eller bøger man bare bliver nødt til at læse. De er gode, misforstå mig ikke, og velegnet til hyggelæsning i højeste grad, men jeg ser ikke mig selv genlæse dem – i hvert fald ikke inden for den nærmeste fremtid.

Som sagt møder vi Max og Cade i denne bog. Cade mødte vi i Som stjernerne står og han er simpelthen den sødeste fyr! I Som stjernerne står fandt vi ud af at han var vild med Bliss – en af hovedpersonerne og også hans bedste ven. Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg blev da jeg fandt ud af at Som sendt fra himlen til dels fokuserer på Cade, for han er bare så fantastisk en karakter! Det er ikke så tit at de søde fyre bliver hovedpersoner, eller overhovedet finder sammen med personen, de er vilde med. Han finder i hvert fald ikke sammen med Bliss, men Max er Bliss’ modsætning, og der er uden tvivl gnister og kemi.
Max er en af de fedeste karakterer jeg er stødt på i år, hendes stil er en blanding af mange ting men i mit hoved er hun en slags rockabilly pin up, altså en sexet 50’er stil. Hun er også beskrevet i den retning i bogen, så det er ikke komplet vås jeg sidder og skriver. Grunden til at jeg studser sådan over hendes stil er, at det er sådan en stil jeg elsker! Jeg elsker det retro look og det sexede over ikke at vise så meget hud som mange gør nu om dage. Selvom jeg ikke har set hende i levende live er jeg så misundelig på hendes tøj – det lyder mærkeligt. Men, oh well, vi har lov til at sukke over fiktive karakter – og det inkluderer vel også deres tøj.

Nok snak om Max og hendes tøj, nu til hendes personlighed. Max har en tragisk baghistorie; hun mistede sin søster for nogle år tilbage og hun er ikke nær så stærk som hun virker til at være. Hun har den fedeste personlighed som dækker over denne sorg, og det er Cade som får lov til at kende hende ud og ind. Det var rørende at se hende åbne op for Cade – som på ingen måde er en fyr hun normalt går efter.
Selvom der er dette tragiske aspekt i bogen, og der til tider kommer nogle rørende og triste scener, så er Som sendt fra himlen en bog som uden tvivl vil frembringe et smil på dine læber. Hele dette skuespil som Cade og Max skal fremføre for hendes forældre er virkelig humoristisk og du kan ikke lade være med at trække på smilebåndet. Cades håndtering af hans rolle som hendes kæreste er fantastisk! Han er lidt vild med hende så han presser hende, en smule, ved at flirte utrolig meget, og går måske lidt for meget op i rollen – men det er det der gør det sjovt. Du kan ikke komme igennem bogen uden at smile og grine flere gange – det kan jeg næsten love dig for.

Ét aspekt som gør at jeg foretrækker Som sendt fra himlen fremfor Som stjernerne står er, at mens forgængeren har et stort antal af sex scener har denne næsten ingen. De kysser mere end man skulle tro og har da også ‘make out sessions’ men der er ikke mere end det før vi når den sidste del af bogen og det sætter jeg egentlig pris på. Der er alt for meget sex i new adult de her dage og jeg er mere til det romantiske aspekt i bøgerne frem for alle sex scenerne.

Alt i alt er Som sendt fra himlen en virkelig god bog som er perfekt til sommer og vinter – da den foregår om vinteren. Hvis du har brug for en pick me up så anbefaler jeg helt klart denne trilogi, for du kan altså ikke undgå at blive glad når du læser dem!

Jeg glæder mig allerede til at læse den sidste bog i serien; Som du ser mig som vist følger Kelsey som vi også mødte i Som stjernerne står. Jeg har heldigvis stadig nogle noveller som hun har skrevet ind i mellem de 3 primære værker som jeg kan læse mens jeg venter!

 

Som sendt fra himlen (Losing it, #2) af Cora Carmack. Udgivet af lovebooks, Lindhardt & Ringhof i juni 2016. Modtaget til anmeldelse fra forlaget. Orig. titel: Faking it. Orig. udgivet i 2013. 340 sider. 4 ud af 5 stjerner.
Find bogen her: saxo, bogreolen.dk, goodreads

2 Replies to “Som sendt fra himlen af Cora Carmack”

  1. Jeg knuselsker den her bog!

    Det er lidt sjovt, at du synes der er ‘for meget sex’ i New-Adult bøger – jeg troede egentlig det lidt var meningen med dem i forhold til Young-adult? 😉

    1. Du er i hvert fald ikke den eneste! 🙂
      Jeg har altid taget det som værende tilladt med sex scener i NA i forhold til YA, men der er nogle NA bøger hvor der er sex scener hele vejen igennem og som virker skrevet udelukkende for sex scenerne. Jeg er stadig ny i NA genren og jeg synes ikke at der er noget galt med antallet af sex scener i Losing it serien, men hvis det kun er sex fremfor handling synes jeg altså det er for meget. Jeg ved ikke om jeg er den eneste der har det sådan 🙂

Skriv et svar

CommentLuv badge