Nyt på reolen #4, januar edition

Jeg fik købt, og fik, en hel bøger i løbet af januar. Den første bog kom ind ad døren d. 3 januar, men det var et anmeldereksemplar af Mischling så den bliver ikke videre nævnt i dette indlæg. Hvis i er interesserede i at se hvilke bøger der er på anmelderhylden for tiden, og derved hvilke anmeldelser i kan se frem til, kan i se det her, i min anmeldelsespolitik.
Inden jeg glemmer det var jeg også til før-udsalg i Arnold Busck d. 4 januar. Jeg skrev et indlæg omkring udsalget hvor jeg også viste de bøger frem som Arnold Busck sponsorerede.

Jeg købte den første bog i begyndelsen af januar over nettet, og den kom derfor ikke før et godt stykke inde i måneden. Bogen er Fantastic Beasts and Where to Find Them – The Original Screenplay af J.K. Rowling som jeg længe har sukket efter. Jeg har endnu ikke fået læst den da jeg vil genlæse alle Harry Potter bøgerne, læse Harry Potter and the Cursed Child – screenplay og derefter se og læse Fantastic Beasts. Så der er lang vej endnu. Indtil da kan den dog pynte på hylden for den er simpelthen så fin! Det er dog svært at vente for jeg vil så gerne lære Newt at kende!

I december fik jeg reserveret et par bøger på facebook i en ‘bortgives’ gruppe. Derfor har jeg nu Erik menneskesøn og Kampen om sværdet af Lars-Henrik Olsen. Jeg har hørt meget godt om serien og tænkte at det var en fin mulighed for at få noget mere dansk litteratur på reolen. Jeg ved dog ikke hvornår jeg får dem læst, eller om jeg overhovedet får dem læst, men nu er muligheden der i hvert fald…. Kan man sige nej til gratis bøger?

Senere på måneden jeg lagde et smut forbi Arnold Buscks udsalg endnu en gang og fik købt de bøger jeg ikke fik med hjem da jeg var til før-udsalg. Jeg fortrød hurtigt at jeg ikke købte The Diary of a Young Girl af Anne Frank og Crime and Punishment af Fyodor Dostoevsky og derfor måtte jeg snuppe dem inden de solgte ud. The Diary of a Young Girl er en jeg længe har haft lyst til at læse, og den er efterhånden blevet nævnt i så mange bøger at jeg snart ikke kan udskyde det længere. Derudover er et fokus for året jo også nonfiktion så den passer jo perfekt.

Når jeg alligevel er i byen bliver jeg nødt til at smutte forbi Bogormen. Jeg finder, som regel, altid et par bøger og denne gang blev det til 5! 4 klassikere og 1 mystisk nonfiktion bog som Penguin har udgivet. De 4 klassikere er Lady Audley’s Secret af Mary Elizabeth Brandon – som jeg aldrig før har hørt om, men den lyder interessant – Agnes Grey af Anne Brontë, The Tenant of Wildfell Hall af Anne Brontë samt Middlemarch af George Eliot som jeg i lang tid har haft lyst til at købe og læse.
Den mystiske bog er Think Like a Freak af Steven D. Levitt og Stephen J. Dubner. Det er en vejledning til at tænke smartere – i stedet for at spørge andre folk om ting kan man selv tænke over det og finde svaret. Jeg ved ikke hvor relevant den er for mig eller hvor interessant læsning det er, men jeg kunne simpelthen ikke stå for den. Omslaget, titlen og bagsideteksten gjorde det umuligt ikke at købe den.

Det var vist de bøger jeg tilføjede til min samling i løbet af januar.

 

 

Skriv et svar

CommentLuv badge