Nyt på anmelderhylden, #2

Det har været en god måned for anmeldereksemplarer! Der har ikke været for mange og jeg er endda blevet tilsendt ekstra eksemplarer af de samme bøger – lidt mystisk men godt for dem i min omgangskreds. Jeg er godt igang med et par stykker af dem, men da jeg har været i en læsetørke det sidste stykke tid har jeg ikke fået læst så meget. Jeg glæder mig dog til at fordybe mig i alle disse nye bøger.

Jeg fik aldrig opdateret jer efter alle de events i september måned, men de fleste er også læst på nuværende tidspunkt og anmeldelser er på vej. Dog har jeg endnu ikke fået læst Sandsnogens bid (Krøniken om Morika, #1) af Sidsel Sander Mittet som jeg, blandt andre, modtog fra Forlaget Facet til FantasyfestivalenOprørerne (Sagaen om Talon, #2) af Julie Kagawa fik jeg i forbindelse med eventet i Odense i slutningen af september. Til sidst, men ikke mindst, har jeg også stadig Vejen til Panteon (Panteon sagaen, #1) af Boris Hansen på hylden endnu. Ud af alle de bøger jeg modtog til anmeldelse i september er jeg egentlig stolt af, at jeg kun har 3 tilbage.

 

Nu til nogle nyere tilføjelser:

Plusbog var så søde at sende den illustrerede udgave af  Harry Potter og hemmelighedernes kammer af J.K. Rowling efter at jeg havde anmeldt forgængeren for dem. Jeg havde i første omgang ikke forventet at de ville sende den illustrerede udgave af Harry Potter og de vises sten og jeg er endnu mere forbløffet over at de også valgte at sende efterfølgeren. Jeg er utrolig glad og taknemmelig for det, misforstå mig ikke, men de er simpelthen så gavmilde. Indtil videre er jeg 100 sider inde og den er ligeså fantastisk som forgængeren.

En af de nyere tilføjelser er Den dejlige juletid af Johanna Basford som Politikens forlag har været så søde at sende min vej. Jeg har nu 4 ud af 5 af hendes malebøger, mig og min kæreste har lige så stille samlet dem. Enchanted Forest var faktisk min første voksen malebog og jeg er vild med hendes illustrationer. Hun er simpelthen så dygtig! Dog er jeg mere oppe at køre over denne fordi jeg elsker jul og den er simpelthen perfekt! Jeg har planer om at afprøve den i løbet af november måned og skrive lidt om den i begyndelsen af december.

Politikens forlag sendte mig også Pigen og vogteren uopfordret. Jeg ved derfor ikke hvornår, eller om, jeg kommer til at læse den – men som alle bøger forlagene sender til mig, uopfordrede eller ikke, får den en chance. Pigen og vogteren femte selvstændige bind om kriminalpsykologen Katrine Wraa af forfatterparret Øbro og Tornbjerg. Normalt er krimier ikke rigtig mig, selvom de får en chance i ny og næ, men jeg har hørt en lille fugl synge om at der er mere psykologi end krimi – i hvert fald i dette værk.

Som du ser mig (Losing it, #3) af Cora Carmack er en af mine duplikater i denne måned. Jeg modtog 1 eksemplar og så modtog jeg lige pludselig 1 mere. Så, hvis du skal til bogforum og er interesseret i et eksemplar, eller bor i nærheden af Esbjerg, så smid en kommentar og så kontakter jeg dig. Jeg har ikke tænkt mig at afholde en egentlig konkurrence så det er bare først til mølle.

Hvis jeg var din pige er også en duplikat! Jeg modtog faktisk et ekstra eksemplar den dag jeg havde anmeldt bogen – mystisk. Den er givet videre til en journalist fra JydskeVestkysten som jeg mødtes med i sidste uge. Jeg anbefaler helt klart bogen og er derfor glad for et ekstra eksemplar så jeg kan sprede ordet videre.

Illuminae af Jay Kristoff og Amie Kaufman er en bog jeg har set frem til i meget lang tid – og jeg skrev mig endda op til den flere gange for at sikre at jeg ikke blev glemt. Det gjorde jeg desværre men Politikens forlag var så søde at sende mig et eksemplar alligevel. Jeg læste den færdig i går aftes! Den var simpelthen så spændende så det tog mig ikke særlig lang tid at læse den.
Bogen er bygget op af forskellige slags filer frem for dialog og fortællinger. Det er en stor bunke filer som er blevet samlet sammen for at forklare hvad der virkelig skete – og det er fængslende læsning.

Til bogbloggertræf modtog vi Råddenskab som er andet bind i Ravneringene og jeg har været på jagt efter Odinsbarn. Høst og søn var så søde at sende et eksemplar min vej og nu kan jeg endelig komme igang med trilogien. Desværre skal jeg vente på sidste bind når den tid kommer, men mon ikke det går alligevel?  

Under min korte tid som litteraturvidenskabstuderende opnåede jeg at blive helt opslugt af Virginia Woolf og i den forbindelse anskaffet de fleste af hendes værker – et par stykker er læst men de fleste er stadig ulæste. På en eller anden måde fik jeg aldrig skaffet Årene og så kom Rosinante med en oversat udgave. En smuk oversat udgave, burde jeg sige. Jeg glæder mig til at fordybe mig i endnu et Woolf-værk!

billede-08-11-2016-07-41-35

Lige på falderebet kom der selvfølgelig et par pakker mere. Carlsen har været så søde at sende en overraskelsespakke med Diabolik af S.J. Kincaid samt en lille brosche – eller hvad du nu vil kalde det. En god overraskelse på en regnvejrsdag! Jeg overvejede faktisk at bede om et eksemplar da jeg fandt ud af at de udgav den, men tænkte at jeg alligevel havde så mange bøger til anmeldelse. Jeg er dog glad for at jeg har den og den skal nok blive læst!

Derudover modtog jeg også Zarens spil af Evelyn Skye som jeg for nylig opdagede at Gyldendal udgav i midten af oktober. Jeg skrev til dem med det samme jeg opdagede at de udgav den og jeg tror ikke jeg kan holde fingrene væk særlig længe!

 

Bøgerne i indlægget er modtaget fra forlagene. Enten i forbindelse med en anmeldelse eller som gave. 

Skriv et svar

CommentLuv badge