Nastily Exhausting Wizarding Tests (N.E.W.Ts, #2), read-a-thon 2019

*indeholder et anmeldereksemplar fra Forlaget Forår, dette er markeret.

Som de fleste af jer nok ved afholder G fra Book Roast igen i år Nastily Exhausting Wizarding Tests også kendt som N.E.W.Ts. Det er et månedslangt læsemaraton baseret på eksaminerne på Hogwarts og i år har hun endda lavet karrierer. Vi, kæresten og jeg, deltog også i O.W.Ls i april og bestod hver især de 12 fag og derfor kan vi fri læse hvad vi har lyst til i N.E.W.Ts (da du skal have bestået eksempelvis Ancient Runes i O.W.Ls for at kunne tage den her i N.E.W.Ts). Vi prioriterer hver især vores karrierer, jeg librarian og han potioneer, men da vi forhåbentlig får læst mere end 7 bøger er det ikke kun de fag til karriererne vi fokuserer på omend det er dem vi tager først.

Hvert fag har 3 udfordringer og går fra Acceptable til Exceeds Expectations og dernæst Outstanding og for at nå Outstanding skal man derfor have læst 3 bøger i det pågældende fag.

For at blive librarian skal jeg have Outstanding i Ancient Runes, Exceeds Expectations i Defence Against the Dark Arts og Exceeds Expectations i History of Magic. Udfordringerne er som følger;

 

Ancient Runes

Acceptable: a read recommended by a friend

Assassin's Apprentice (Farseer Trilogy, #1) af Robin Hobb

Exceeds Expectations: written in past tense

*Inkvisitionen (Påkalderen, #2) af Taran Matharu

Outstanding: a book that has been on your TBR for ages

The Story of Beautiful Girl af Rachel Simon

Defence Against the Dark Arts

Acceptable: a book that is black underneath the dust jacket

We Should Hang Out Sometime af Josh Sundquist

Exceeds Expectations: memory charm. Read the first book that comes to mind

The New York Trilogy af Paul Auster

History of Magic

Acceptable: read a fantasy book

Skyggen fra Nord (Grænsen til Trafallas, #2) af Julie M. Day

Exceeds Expectations: read a book that has a map

Nevernight (Nevernight, #1) af Jay Kristoff

*anmeldereksemplar fra Forlaget Forår

 

Da min umiddelbare plan er at læse bøgerne i rækkefølge fremfor at vælge tilfældigt i min TBR sætter jeg fagene ind som jeg går igang med dem. Sidste år havde jeg nemlig et par fag hvor jeg kun fik læst bogen til Exceeds Expectations og det fik jeg ikke noget ud af da Acceptable også skal være læst. Lige nu er jeg derfor igang med The New York Trilogy før jeg går videre til Ancient Runes eller History of Magic og derefter et nyt fag. De frivillige fag bliver nok valgt ud fra hvad jeg har mest lyst til at læse i øjeblikket men det finder jeg ud af når jeg kommer så langt. Jeg er dog igang med en lydbog som passer til udfordringen for Acceptable i Herbology og jeg får nok lyttet til nogle flere undervejs uanset som jeg også passer ind undervejs. 

 

N.E.W.Ts-2019-bullet-journal-spread-2-1

 

Jeg har som de andre gange lavet en oversigt i min bullet journal og jeg er utrolig glad for resultatet denne gang. Jeg vidste at jeg ikke kunne få det til at være på blot to sider da selv O.W.Ls fik tre og i denne omgang er der tre gange så mange udfordringer. Det tog sin tid at få en oversigt jeg var tilfreds med men jeg tænker at det kommer til at fungere. 

Manden har indtil videre læst 3 bøger og går i dag igang med sin 4. mens jeg stadig er igang med min 2. Jeg er også uheldig nok til at ingen af de to bøger har sagt mig det store mens han har givet de første tre 5 stjerner. Jeg ser dog frem til at læse nogle gode bøger, for sidste måned var virkelig god og jeg krydser fingre for at heldet stadig er med mig. 

Forhåbentlig får jeg opdateret indlægget her løbende, jeg har dog for vane at blive opslugt i andre ting og komme fra det men jeg vil gøre mit bedste! For nu vil jeg dog se om jeg kan komme igennem The New York Trilogy så jeg kan komme videre og rent faktisk har noget at opdatere med. 

Skriv et svar

CommentLuv badge