My Favorite Planner fra Aronsen

*Reklame. Anmeldereksemplar fra forlaget

Som i måske ved er jeg stor fan af organisering og lister. Jeg har længe haft min egen bullet journal – og der kommer en anmeldelse af Aronsens Bullet Journal i den nærmeste fremtid – men nogle gange har jeg ikke overskud til at sætte den op til måneden eller ugen og så får jeg ikke det overblik jeg har brug for. Kalenderen her kom derfor ind i mit liv på det perfekte tidspunkt, midt i en hektisk periode med deadlines og alt for meget om ørerne og jeg har været så glad for at have My Favorite Planner ved hånden.

My Favorite Planner har en god størrelse, en smule større end A5 og så har den en del sider. Tykkelsen på siderne gør også at den er lidt stor at have med i tasken, men for mit vedkommende har det ikke været et problem da den har boet nogenlunde fast på mit skrivebord.

Kalenderen er simpelthen så fin og indbundet i stof. Jeg knuselsker jeg farven, den er så fin og afdæmpet og jeg har nydt den pastel-lyserøde farve selvom jeg i begyndelsen frygtede at jeg ville få nok af den efter et stykke tid. Det er også accentfarven igennem kalenderen sammen med en fin grå så kuglepennen står utrolig skarp når man skal skabe sig et overblik.Kalenderen er udateret, så man kan bruge den når man vil uden spild. Hvis jeg ikke bruger den i juli fordi jeg er ude at rejse og ikke har brug for samme overblik har jeg bare den måned at bruge på et andet tidspunkt. Hvis jeg blot har brug for overblik over ugen og ikke måneden kan man også bare vælge at bruge en af de ugentlige opsætninger fremfor hele molevitten. Første del af bogen består af månedlige sider (se billedet ovenfor) med refleksioner og en oversigt man kan sætte op som man vil. Og næste del består af de ugentlige sider komplet med en noteside og ugentlig refleksion (se nedenfor). De ugentlige sider har en timeplan, en boks til daglige mål og en anden boks til daglige intentioner. Jeg nød at have en timeplan, for selvom jeg selv kan sætte siderne op i min bullet journal er det noget jeg sjældent bruger men som jeg nyder at have. Jeg ville dog ønske at der var mere plads til dagens gøremål – som jeg skrev ind under mål og på den ugentlige notesside. Boksen med dagens intention bruger jeg som en slags refleksion og til minder. Hvad fik jeg lavet den pågældende dag, evt. illustreret med små doodles.

On tärkeää käyttää näitä lääkkeitä lääkärin määräämässä ajassa, kun haittavaikutusten riskit ovat suuremmat kuin hyödyt. viagra korvaamiseen on monia vaihtoehtoja, jotka ovat kalliimpia ja vähemmän tehokkaita kuin suomenapteekki24 / Dostroprogesterone asetaatti.


Som man kan se brugte jeg de ugentlige notessider meget forskelligt. Generelt havde jeg dog ugens madplan og generelle planer for at skabe et hurtigt overblik. Jeg har været særlig glad for at lave en stor to do liste med alt det jeg gerne ville nå og derefter skrive det ind på dagene når jeg sad og lavede de daglige planer. Hvis jeg havde en uforudset fridag eller bare ekstra timer ved hånden kunne jeg kigge på den store liste og se hvad jeg kunne nå hist og her. Jeg har også haft brugt siden til at lave ugentlige wrap ups med hvad jeg havde læst eller sætte et fokus for ugen – eksempelvis at blive færdig med opgaver og sende dem afsted. Jeg har også skrevet på hvis bestemte bøger er udkommet i den pågældende uge så jeg kunne huske at få anmeldelsen op.Min kuglepen ghoster en del – specielt i min bullet journal hvor det til tider bliver for meget. Jeg synes dog at det er langt bedre i denne og siderne har en rigtig fin tykkelse. Jeg er også vild med at siderne er ret hvide fremfor den mere cremefarvede jeg er vant til.

Hvis der var noget jeg skulle ændre ville jeg ønske at ryggen tillod at kalenderen kunne ligge fladt da jeg endte med hele tiden at have en binderclip på bogen og jeg ville ønske at der var to bogmærker fremfor én da bogen er delt op som den er, synes jeg det er langt at bladre hvis man skal gå fra sin månedlige side til den ugentlige og omvendt. Jeg må dog indrømme at jeg har nydt at have en kalender som tillader at jeg sætter mit præg på den samtidig med at jeg ikke hele tiden skal tænke på at opsætte de månedlige og daglige sider.


For at opsummere:

Det positive

  • Tykke, fine, hvide sider
  • Mulighed for at sætte sit eget præg
  • Indeholder hvad man generelt har brug for
  • Udateret, så der er ikke spild på samme måde som en dateret kalender
  • Fine farver. Jeg elsker det blide lyserøde stofomslag, samt det sarte lyserøde og grå farvetema indeni
  • Jeg knuselsker den ugentlige notesside som nok er den side der er blevet brugt mest og på flest forskellige måder.


Det negative

  • Kun et enkelt bogmærke (og jeg er desværre ikke helt fan af farven)
  • Kan ikke ligge fladt på bordet uden binderclips
Jeg har været så glad for kalenderen i denne hektiske tid og i de to måneder jeg har brugt den har jeg kun meget få negative punkter i forhold til positive – og det er noget man kan finde løsninger til, eks. post its på den månedlige side og binderclips. My Favorite Planner er uden tvivl en kalender som jeg varmt kan anbefale til dem som har brug for en kalender som tillader at man sætter sit personlige præg og bruger den præcist som man vil.

Et lille blik ind i kalenderen uden mine skriverier

One Reply to “My Favorite Planner fra Aronsen”

  1. […] anmeldte for nyligt *My Favorite Planner fra forlaget Aronsen og nu er det tid til at anmelde deres Bullet Journal. Jeg modtog dem samme dag […]

Skriv et svar

CommentLuv badge