Mit aller første Bogforum program

Som jeg nu har nævnt i et par indlæg skal jeg med til årets Bogforum – for aller første gang! Jeg glæder mig utrolig meget og jeg har brugt lang tid på at gå igennem programmet og markere alt det jeg gerne vil nå – det er nok ikke helt muligt da en stor del ligger lørdag 14.30 – men så må jeg jo prioritere visse forfattere over andre. Jeg glæder mig nok allermest til at møde Leonora Christina Skov, men Patrick Ness og Meredith Russo er dog også forfattere jeg ser frem til at møde.

Jeg tager afsted, helt alene, meget tidligt fredag morgen så jeg er i København lige inden de slår dørene op. Jeg har skaffet film til mit kamera og jeg har fundet bøgerne frem! På nuværende tidspunkt har jeg også fået pakket alt det vigtige ned, skrevet programmet ned på papir så jeg har det ved hånden, printet billetter og jeg har planlagt min togbog for fredag morgen.

 

Fredag

10.30
Offentliggørelse af vinderen af Debutantprisen på Scenen

11.00
Lise Lotte Frederiksen interviewes omkring Som i et spejlJeg læste bogen tilbage i sommeren og jeg elskede den! Jeg glæder mig til at høre hende snakke om bogen, for det bliver en snak om store, kvindelige, litterære karakterer. Det bliver godt.

13.00
Meredith Russo interviewes omkring Hvis jeg var din pige som jeg næsten lige har læst! Sådan en god bog. Dette er dog muligvis noget jeg vil nå da jeg alligevel skal møde hende lørdag morgen til et event inden Bogforum starter.

13.00
Katja Berger om De 7 synder og efterfølgende signering. For at være ærlig havde jeg glemt alt om Katja og det har jeg så dårlig samvittighed over! Jeg fandt dog en plads til hende i programmet – ellers så må jeg få fat i hende på en anden måde. De 7 synder bliver dog min togbog fredag morgen og så kan jeg møde hende senere på dagen, det er ikke dårlig planlægning – det er bare smart.

14.30
Lene Kaaberbøl signerer – jeg var så ked af det sidste år over at jeg ikke fik lov til at møde hende. Jeg kom aldrig afsted og hun var helt klart grunden til min skuffelse. Indtil videre er jeg dog i tvivl om hvilke bøger jeg vil have signeret og hvor mange hun vil signere.. Jeg bliver nok noget starstruck når jeg møder hende.

15.30
Interview med vinderen af Debutantprisen

15.30
Patrick Ness i samtale om Monster. Igen, jeg ved ikke hvorvidt jeg kommer til at møde op til dette. Dels da jeg skal nå ud til Empire bio til en forpremiere på filmatiseringen af Monster og dels fordi jeg også skal møde ham til eventet lørdag morgen.

16.15
Eksklusiv forpremiere på Syv minutter over midnat – filmatiseringen af Monster. Det tog noget tid men jeg besluttede mig for at tage med til forpremieren! Der var ikke noget vigtigt på mit program på tidspunktet alligevel, så hvorfor ikke udnytte muligheden nu hvor jeg endelig er i København?

Lørdag

9.30
YA-event med Patrick Ness, Meredith Russo og Ronnie Andersen, som jeg allerede har omtalt et par gange. Jeg har aldrig læst noget af Ronnie Andersen og jeg har egentlig ikke lyst til at undersøge hvem han er – hvis han lyder interessant når jeg møder ham så skal jeg skam nok læse noget af ham.

11.00
Nicole Boyle Rødtnes signerer, en anden ting jeg ser frem til. Vi har skrevet lidt frem og tilbage efter at jeg fik læst de to første bøger i Ilttyv trilogien – jeg var nemlig lidt skuffet over at vi ‘kun’ får en trilogi og ikke en serie. Jeg er simpelthen ikke klar til at give slip på det univers.

12.10
Vinderen af Carlsens romankonkurrence afsløres.

14.30
Leonora Christina Skov og Eva Maria Fredensborg om at bruge og bryde genregrænser. En af de helt store begivenheder på mit prorgam – Leonora Christina Skov. Jeg har fulgt hende i lang tid og fik endelig læst ‘Hr. Hjort’ (Hvor intet bryder vinden) tilbage i starten af året og jeg har været så fascineret af hende siden. Efter en af mine undervisere fortalte at hun havde været ude og snakke på skolen sidste år (!!) følte jeg mig ret så snydt, men nu kan jeg endelig møde hende!

15.00
Hyggesnak ved Tellerup. De søde folk ved Tellerup har inviteret bogbloggerne på et glas bobler og hyggesnak – og så har vi fået at vide at der er en overraskelse til os. Det er da lidt spændende.

16.35
Linn Ullmann om De urolige og efterfølgende signering. Jeg har hørt meget om Linn Ullmann men jeg var ikke som sådan interesseret i De urolige – det blev jeg dog efter at vi modtog den til bogbloggertræf. Jeg har desværre endnu ikke læst den, men det kan da være at det bliver togbog nr. 2 hvis jeg læser De 7 synder færdig.

Søndag

10.30
Louisa Lorang laver pandekager! Jeg opdagede Louisa Lorang i sommers efter at Lindhardt & Ringhof udgav Super snacks som jeg desværre endnu ikke har fået anmeldtIndtil videre har jeg 2 af hendes kogebøger i min samling og jeg vil gerne tilføje flere, så møde hende skal jeg da.

11.30
Trisse Gejl om Ulvekvinten. Jeg mødte Trisse sidste år da jeg startede på Litteraturvidenskab i Odense og hun er egentlig en af de store grunde til, at jeg begyndte på at læse dansk litteratur. Jeg har et par bøger af hende i samlingen og jeg tænker at jeg skal have købt Ulvekvinten på messen.

12.30

Katja Berger i samtale om De 7 synder og efterfølgende signering. Katja er på mit program hele 2 steder for at jeg ikke glemmer hende igen!

13.00
Signering ved Peter Madsen. Han er der vist i et par timer, så det burde være muligt at nå det. Peter Madsen har illustreret omslagene til mine udgaver af Historien om Katriona af Lene Kaaberbøl. Jeg har været på udkig efter nogle bedre eksemplarer af den udgave da mine er ret slidte, men det er ikke muligt – de er åbenbart lidt sjældne. Da jeg voksede op med bøgerne har de en helt speciel værdi så jeg vil helt vildt gerne møde både forfatter og illustrator.

16.30
Louisa Lorang om Super snacks – selvfølgelig vil jeg da gerne høre om bogen som ligger til grund for at jeg opdagede hende.

 

skaermbillede-2016-11-09-kl-20-39-01Og det var så mit ambitiøse program! Derudover har jeg faktisk også lidt praktisk information til jer. Jeg har et par bøger liggende som i kan få fingrene i hvis i vil. Det eneste i skal gøre er at skrive en kommentar i opslaget på facebook – her eller nedenfor – med hvilken bog og hvilken dag jeg skal tage den med, så kan vi aftale nærmere. Bøgerne jeg tager med er:

  • Celle 7 af Kerry Drewery
  • Den dag jeg glemmer af Adam Silvera
  • Bunny Monroes død af Nick Cave
  • Ligesom livet af Lorrie Moore
  • Eksperimentet af Catrine Tollström

Til sidst har jeg også en hel bunke bogmærker med, jeg havde dem med til forskellige events i september i håb om at tynde ud i dem. Det skete dog ikke og jeg har derfor en hel stak med til Bogforum som i kan få af hvis i møder mig.

Og det var så det fra mig! Jeg håber vi ses til Bogforum.

One Reply to “Mit aller første Bogforum program”

  1. […] som jeg også nævnte i det sidste indlæg hvor jeg skrev lidt om hvem og hvad jeg så frem til (mit Bogforum program). Det var en fantastisk oplevelse, men det var også utrolig udmattende! Jeg tog afsted fra […]

Skriv et svar

CommentLuv badge