Min sommerlæsning

Jeg har debateret lidt med mig selv og kommet frem til at jeg vil dele min sommer to be read liste med jer – altså min sommer TBR. Aldrig nogensinde har jeg overholdt en TBR over en uge! Når det kommer til læsemaratons er jeg ret god til at holde mig til de udvalgte bøger, ellers ikke. Jeg har dog stadig en bunke bøger jeg godt kunne tænke mig at læse i de næste par måneder!

 

Den første bog er A Court of Mist and Fury (A Court of Thorns and Roses, #2) af Sarah J. Maas som jeg faktisk er i gang med at læse! Jeg har indtil videre læst ca. 200 sider og jeg ser allerede frem til at putte mig under dynen og læse mere! Selvom jeg har sagt i lang tid at jeg ville genlæse forgængeren og derefter gå igang med den, havde jeg ikke regnet med at jeg rent faktisk ville gøre det! Jeg er dog så glad for at jeg tog springet.

Jeg har også Since You’ve Been Gone af Morgan Matson på min liste! Det siges at det er den perfekte sommerbog og efter at have samlet støv på hylden siden september 2014 synes jeg det er tid til at få den læst!

For mig er sommeren ikke ensbetydende med realistisk fiktion eller romancer, det er eventyr, oplevelser og romancer – i alle former. Derfor har jeg også The Martian af Andy Weir, de seneste to bøger i Cormoran Strike serien af Robert Galbraith samt A Tale for the Time Being af Ruth Ozeki.

Det værste er, at jeg kan føle en reading slump, eller læsetørke, som kommer snigende, og jeg har derfor ikke den store lyst til at læse for tiden. Jeg håber dog at jeg får læst en masse denne sommer – også selvom det ikke er bøger fra denne liste.

 

 

Fantasy Festivalen

Det er faktisk lidt pinligt, men jeg har netop købt 7 nye bøger – og nogle af dem håber jeg at få læst hurtigt! Jeg er nemlig begyndt at opstøve værker af de forfattere som kommer til Fantasy Festivalen her i Esbjerg til september og indtil videre går det nogenlunde. Næste skridt er derfor at få dem læst! Men af de 7 nye bøger er der Magikerens lærling #1-3 af Trudi Canavan som jeg i hvert fald gerne vil begynde på i løbet af sommerferien.

Derudover har jeg Den gyldne nøgle (Nøglens vogtere, #1) af Lene Dybdahl – som jeg egentlig burde have læst i maj. Og jeg skal have opstøvet et eksemplar af Ravnens hvisken (Ravnenes hvisken, #1) af Malene Sølvsten da hun også kommer! De andre må jeg se om jeg kan finde hist og her, men det haster ikke, for jeg har dem jeg er mest interesseret i!

Skriv et svar

CommentLuv badge