Måneden der gik, september

*indeholder anmeldereksemplarer

Vi er endnu en gang et par dage inde i måneden men jeg tror efterhånden at jeg bare må acceptere at det er sådan det er. September har været en voldsom måned og ikke en god en af slagsen. Jeg har mistet noget nær al min motivation på studiet pga. ledelse og organisering og lige inden jeg satte mig ned for at skrive dette indlæg brugte vi 30 min. på at forsøge at formulere en mail til vores praktiklærere fordi vi næsten ingen informationer har fået og det dermed er umådelig svært at skrive en mail der ikke kommer til at lyde noget i retningen af ‘vi har absolut ingen idé om hvad der foregår, kan i fortælle os det?’ for det er på ingen måde det indtryk vi vil give. Men det var vist dagens rant. Jeg er desværre gået hen og blevet utrolig negativ på grund af alt det, for hver gang jeg tror det bliver bedre, eller stopper, bliver det værre og jeg magter det simpelthen ikke mere. Det har så også gjort at jeg har hæklet en hel del da jeg bare kan slå hjernen fra og skabe noget fra bunden og bøgerne er derfor blevet en smule nedprioriteret. Nu går vi dog ind i praksisugerne og da jeg har været ude at undervise er der ikke meget jeg er forpligtet på og derved har jeg masser af tid til at læse og forhåbentlig genfinde en form for motivation. I går aftes læste jeg dog næsten halvdelen af *Fine fornemmelser og det var ærlig talt fantastisk at slappe af med en bog igen. I september er der gået langt imellem at jeg læser mere end 20-30 sider af gangen, desværre.

Det blev vist en ret lang indledning… nu til bøgerne.

 1. *Kirsebærpigen (Billednoveller, #4) af Tomas Lagermand Lundme, illustreret af Anna Jacobina Jacobsen
 2. *Seks stemmer (Six Stories, #1) af Matt Wesolowski ★★★
 3. (Lydbog) The Right Swipe (Modern Love, #1) af Alisha Rai ★★★★
 4. Fit (Fit Trilogy, #1) af Rebekah Weatherspoon ★★
 5. *Blodets sti (Et varsel om Storm, #2) af Tobias Stenbæk Bro ★★★★
 6. *Kampmagikeren (Påkalderen, #3) af Taran Matharu ★★★★

*anmeldereksemplarer fra forlagene

*Seks stemmer var virkelig en fin oplevelse og som jeg skrev i anmeldelsen vil jeg give de næste bøger i serien, som består af enkeltstående bøger, et skud som lydbøger og vende tilbage med en lille anmeldelse.

The Right Swipe fandt jeg tilfældigvis på Scribd og jeg har haft lyst til at læse den siden Whitney fra Whittynovels læste og anbefalede den og jeg må give hende ret. Den er *så* god. Fit snakker vi ikke om, Whitney havde også anbefalet den og jeg var ikke videre begejstret men jeg lå i sengen med smerter og manglede noget at læse så den kom frem som e-bog.

*Blodets sti kommer der en anmeldelse af inden længe, manden er over halvvejs i den så vi er lige ved at være der. Planen er nemlig at det skal være en fælles anmeldelse. *Kampmagikeren er også så småt på vej som anmeldelse og siden han har læst den kommer hans tanker også med i den.


…og så læste jeg et par graphic novels

 1. Adulthood is a Myth (Sarah’s Scribbles, #1) af Sarah Andersen ★★★
 2. The Tea Dragon Society (Tea Dragon, #1) af Katie O’Neill ★★★★★
 3. *Anne Franks Dagbog, graphic diary af Ari Folman og David Polonsky

*anmeldereksemplar fra forlaget

Adulthood is a Myth var også en e-bog jeg læste i sengen på en af mine mange dage med smerter (det har været en hård måned) og jeg læste en del af dem højt for manden. Det var en fin graphic novel men ikke mindeværdig for mit vedkommende.

The Tea Dragon Society var dog til gengæld helt og aldeles fantastisk og jeg kan slet ikke få armene ned over den. Så god, så fin og så fænomenal. Den anbefales uden tvivl.

I september
 • Var vi til Fantasyfestival og kom hjem med alt, alt for mange bøger. Læs mere om det her.
 • Var jeg til akupunktur for første gang og av siger jeg bare! Jeg har endnu en tid senere i dag og jeg håber at det hjælper med mine smerter for ellers er det virkelig ikke smerten i sig selv værd. I det mindste har vi lidt andre idéer hvis det ikke virker.
 • Gik jeg igang med at lære fransk på Duolingo igen. Jeg prøvede for et par år siden men jeg kom ikke særlig langt da jeg fik travlt med så andet men jeg er godt på vej denne gang og manden har valgt spansk i stedet. 30 dage i træk indtil videre!
 • Fik jeg, som sagt, hæklet en hel del og det er allerede delt på @frkstuderende og inden længe kommer der et par stykker ‘mens jeg har hæklet indlæg’ her på bloggen hvor jeg viser både hæklerierne og deler mine tanker om lydbøgerne.


Det var vist det om min september måned. Den fløj forbi og uden tvivl ikke uden komplikationer. Nu krydser jeg bare fingre for at oktober gør det hele bedre igen.

Skriv et svar

CommentLuv badge