Måneden der gik, november

Siden Bogforum har jeg været i en læsetørke og ovenpå det har jeg siden slutningen af november været helt uden energi og lyst til at skrive. Dog håber jeg at jeg efter min modulprøve imorgen får lyst til at skrive og læse igen – forhåbentlig med en masse inspiration også!

November var i det hele taget en uforglemmelig måned. Jeg var til Bogforum for allerførste gang (i kan læse mere om min oplevelse her), jeg blev interviewet til Jydskevestkysten (artiklen kan findes her) og jeg var på lejrtur med min klasse.

 

I november

 • Læste jeg 6 bøger, og genlæste 1 bog, som blev til 2753 sider i alt.
  • Læste jeg 6 fysiske bøger og lyttede til en enkelt lydbog
  • Læste jeg 5  bøger af kvindelige forfattere og 1 af en mandlig og en enkelt skrevet af to fra hvert køn
  • Læste jeg 2 nye udgivelser
  • Læste jeg 6 ungdomsbøger og 1 i genren new adult
  • Læste jeg 6 bøger på dansk – hvoraf 4 var oversatte værker – og 1 på engelsk
  • Læste jeg 1 fra storytel, 1 modtaget som gave tilbage under Bogbloggertræffet og 5 anmeldereksemplarer
 • Genlæste jeg Harry Potter og hemmelighedernes kammer i illustreret udgave som var en fantastisk oplevelse.
 • Lå min gennemsnitlige rating på 3.86
 • Færdiglæste jeg 2 serier og påbegyndte 2 nye
 • Deltog jeg i mit allerførste Bogforum og tilbragte derved en hel weekend i København som jeg aldrig har været i længere end nogle timer.
 • Fandt læsetørken mig igen og jeg har ikke læst noget siden midt-slut november

 

Læste jeg

Som nævnt fik jeg læst 6 bøger og genlæst en enkelt. Det har været lidt blandede oplevelser og en enkelt var jeg bare glad for at få overstået;

 1. *Illuminae (The Illuminae Files, #1) af Amie Kaufmann og Jay Kristoff ★★★★
 2. *De 7 synder af Katja Berger ★★★.5
 3. *Vejen til Panteon (Panteon sagaen, #1) af Boris Hansen ★★★.5
 4. A Madness so Discreet af Mindy McGinnis ★★★★
 5. *Som du ser mig (Losing it, #3) af Cora Carmack ★★★★
 6. *Smaragdgrøn (Rubinrød, #3) af Kerstin Gier ★★★

Den bedste bog jeg læste i november var helt klart den illustrerede udgave af Harry Potter og hemmelighedernes kammer som jeg modtog tilbage i slutningen af oktober fra Plusbog. Jeg nød hvert eneste sekund, selv da jeg måtte læse den i mørke efter strømmen gik den ene aften. Illustrationerne er simpelthen så fine og jeg glæder mig til at jeg får dem vist frem for jer.

Illuminae er en bog jeg har set frem til i rigtig lang tid, men den levede ikke rigtig op til mine forventninger. Det er dog stadig en af de bedste, og mest interessante, bøger jeg læste i november og jeg skal helt klart læse efterfølgeren Gemina når den udkommer!

De 7 synder er endnu en bog jeg fik slugt i november. Det var min togbog til og fra Bogforum og selvom jeg ikke fik læst den færdig under togturene, fik jeg læst størstedelen. Jeg var helt opslugt af de første 100 sider men det gik desværre ned ad bakke derfra. Den var dog stadig utrolig god!

Boris Hansen er en forfatter jeg har haft glæden af at møde flere gange. Jeg mødte ham endda i bussen da jeg skulle ind på banegården for at tage toget hjem. Det viste sig at han kunne genkende mig og huske hvem jeg var og vi fik os en lille snak før vi hver især måtte vende snuden hjem. Jeg havde desværre et par problemer med hans nyeste bog Vejen til Panteon, og jeg glemte endda det kort over Panteon i Bella Centret som han havde signeret til mig. Jeg ser dog frem til at snakke mere om Vejen til Panteon når jeg får tid til at skrive en anmeldelse.

Den første lydbog i lang tid blev til A Madness so Discreet som var virkelig god! Jeg lyttede til den under opvasken, når jeg gjorde rent, under transport og når jeg lå og slappede af. Jeg kunne simpelthen ikke slippe historien, desværre blev jeg en smule skuffet over slutningen.

Jeg fik læst størstedelen af Som du ser mig en aften hvor jeg faktisk ikke gad at læse og jeg fik læst de sidste 50 sider dagen efter. Det er om muligt den bedste ud af de 3 bøger jeg har læst af Cora Carmack indtil videre.

Den sidste bog jeg læste i november var sjovt nok den som skuffede og irriterede mig mest, nemlig den sidste bog i Rubinrød trilogien af Kerstin Gier; Smaragdgrøn. Jeg pressede mig selv igennem den, og jeg kom da helskindet ud på den anden side, men de bøger er ikke andet end en alt for lang kærlighedshistorie.

 

Da vi snart er nået til vejs ende med 2016 vil jeg ikke tage et kig på de litterære mål endnu, mest af alt fordi jeg ikke rigtig er kommet videre med de mål jeg burde have fokuseret på de sidste par måneder.
Jeg krydser fingre for at jeg endelig kan komme tilbage i rutinen med at blogge og læse igen nu hvor jeg er færdig, og forhåbentlig har bestået, min modulprøve! Jeg vil i hvert fald gøre mig bedste.

 

*Illuminae er modtaget som anmeldereksemplar fra Politikens forlag, Vejen til Panteon fra Tellerup, Som du ser mig fra lovebooks, Lindhardt og Ringhof og Smaragdgrøn som anmeldereksemplar fra Turbine. De 7 synder modtog jeg som gave fra Forlaget Facet under Bogbloggertræf 2016

Skriv et svar

CommentLuv badge