Måneden der gik, maj

Måneden der gik, maj

*Reklame* Indeholder anmeldereksemplarer. Disse er markeret.

Maj var en utrolig hektisk måned med deadlines på to store opgaver – den ene på et linjefag og den anden med flere ECTS point end bacheloren på læreruddannelsen – samt undervisning og en obligatorisk modulprøve i dansk grammatik. Vi har indtil videre fået topkarakter i Pædagogik og lærerfaglighed – den med flere ECTS end vores bachelor næste år, modulprøven har jeg endnu ikke fået svar på og kristendomseksamen er mandag d. 17. så der kan gå et godt stykke tid før jeg kan slappe helt af. Alt dette gjorde dog også at jeg ikke fik læst forfærdelig meget, men jeg kom dog igennem 4 bøger.Bøgerne

Hver eneste bog var et anmeldereksemplar, to fra Netgalley og to eksemplarer fra danske forlag – et fysisk og et digitalt. Den ene er anmeldt og den anden er blevet glemt i studiet, så anmeldelsen kommer inden længe! Jeg fik også læst omkring 200 sider af *Rige menneskers problemer (Crazy Rich Asians, #3) af Kevin Kwan som jeg virkelig nyder, men den har jeg endnu ikke færdiglæst.

  1. ***The Bride Test (The Kiss Quotient, #2) af Helen Hoang ★★★★
  2. ***Our Stop af Laura Jane Williams ★★★
  3. *Slagsøstre af Sylwia Chutnik ★★
  4. *Oplært til prostitution (#1-5) af Lotte Dalgaard ★★★


*anmeldereksemplar fra forlaget
***digitalt anmeldereksemplar fra NetgalleyPå kaminhylden

Ærlig talt skete der ikke forfærdelig meget i maj, men vi fik fejret min søde kærestes 25 års fødselsdag og afleveret vores opgaver! Det meste af måneden brugte vi på Espresso House hvor vi skrev størstedelen af vores kristendomsopgave. Vi var også på pubben og se Champions League finalen – og Liverpool vandt så manden var glad.På bloggen

I løbet af maj kom der kun to indlæg på bloggen omend jeg forsøgte at få et par stykker mere ud men aldrig kom videre end enten billeder eller tekst. Forhåbentlig kan jeg overskue at skrive igen når nu jeg ikke også skal skrive 40 sider til studiet.
En travl måned som uden tvivl efterlod mig udmattet og ødelagt. Vi var dog igennem den første mundtlige eksamen i mandags, som nævnt, og nu har vi knap to uger før næste eksamen og så er der ferie! Første bog er dog allerede læst i juni og da jeg er lidt over halvvejs i *Rige menneskers problemer går der nok ikke lang tid før anden bog også er færdiglæst.

Skriv et svar

CommentLuv badge