Måneden der gik, juni

Og vi er nu halvvejs gennem 2016! Jeg er fuldstændig målløs for 2016 har været året hvor alt er faldet på plads for mig – i hvert fald indtil videre. Og det er også året hvor jeg har haft de største oplevelser litteraturmæssigt. Jeg har mødt en forfatter og er flyttet over på mit eget domæne – bare for at nævne to!

Jeg håber at resten af året bliver ligeså godt, specielt da jeg skal med til bogbloggertræf, Fantasy Festivalen og bogforum til efteråret! Forhåbentlig skal jeg også starte på min uddannelse her til september så den sidste halvdel af året bliver spækket med oplevelser!

 

I juni

 • Læste jeg 10 bøger eller 2798 sider samt en enkelt kortroman.
  • Lyttede jeg til 1 lydbog, læste 1 e-bog og 8 fysiske bøger
  • Læste jeg 9 bøger af kvindelige forfattere og 1 af en mandlig forfatter
  • Læste jeg 4 nye udgivelser
  • Læste jeg 5 ungdomsbøger, 1 middle grade, 1 new adult og 3 voksenbøger
  • Læste jeg 7 bøger på dansk og 3 på engelsk
  • Læste jeg 7 anmeldereksemplarer, 1 af mine egne og 2 fra storytel
 • Lå min rating på 3.8 i snit!
 • Opgav jeg Maresi (Historier fra det røde kloster, #1) af Maria Turtschaninoff som jeg uventet modtog fra Turbine i denne måned
 • Købte jeg kun 3 bøger!
 • Kom jeg videre med 1 serie; Calendar Girl af Audrey Carlan
 • Begyndte jeg hele 5 nye serier; Sagaen om Talon af Julie Kagawa, Losing It af Cora Carmack, Ilttyv af Nicole Boyle Rødtnes, Dronningen af Tearling af Erika Johansen og Den store djævlekrig af Kenneth Bøgh Andersen. Jeg har allerede valgt ikke at fortsætte med Starbright serien af Rachel Higginson.
 • Begyndte jeg at genlæse A Court of Thorns and Roses (A Court of Thorns and Roses, #1) af Sarah J. Maas som jeg forhåbentlig kan læse færdig idag!

 

Læste jeg…

Ikke nær så meget som i maj! Selvom jeg stadig er glad for 10 bøger! Jeg havde dog svært ved at få mig selv til at læse, så der opstod da lidt af en boglig tørke hist og her. Det var dog en god måned uanset men juli bliver forhåbentlig endnu bedre, den er nemlig reserveret til bøger!

De 10 bøger jeg fik læst er;

 

 1. Dragerne (Sagaen om Talon, #1) af Julie Kagawa ★★★★ (ved første blik, anmeldelse)
 2. Ulykkernes tid af Moïra Fowley-Doyle ★★★.5 (anmeldelse)
 3. Heir of Skies (Starbright, #1) af Rachel Higginson ★★★
 4. Ratchet, the Reluctant Witch af Sara Pascoe ★★★
 5. What I Know for Sure af Oprah Winfrey ★★★★★
 6. Juni (Calendar Girl, #6) af Audrey Carlan ★★★
 7. Som stjernerne står (Losing It, #1) af Cora Carmack ★★★★.5
 8. Over sløret (Ilttyv, #1) af Nicole Boyle Rødtnes ★★★★
 9. Dronningen af Tearling (Dronningen af Tearling, #1) af Erika Johansen ★★★★
 10. Djævlens lærling (Den store djævlekrig, #1) af Kenneth Bøgh Andersen ★★★★

 

Månedens bog er helt klart What I Know for Sure af Oprah Winfrey! Jeg faldt tilfældigt over den på storytel og begyndte egentlig at lytte/læse den da jeg manglede en nem og kort bog til de daglige pligter. Jeg elskede den dog og er helt klart en af de bedste bøger jeg har læst i år!
Som stjernerne stårOver sløret samt Dronningen af Tearling er dog også store favoritter denne måned! Dronningen af Tearling har et langsommere tempo end de to andre, men det passer til fortællingen og jeg nød hver eneste øjeblik! Over sløret er nok den bedste danske dystopi jeg nogensinde har læst, så den skal ikke udelades!

Den ene kortroman jeg fik læst er The Short Second Life of Bree Tanner (Twilight, #.5) af Stephenie Meyer. Det var en fin fortælling men ikke noget specielt. Nu har jeg dog endelig læst hele serien.

 

De litterære mål

Som jeg nævnte i mit forrige indlæg, mid-year book freak out tag + læsestatus, har jeg lidt glemt mine mål for året. Men jeg er ligevel længere end jeg havde regnet med!

 • Jeg har læst 32 ungdomsbøger mod 29 voksenbøger så jeg skal lige have det udlignet i næste måned!
 • Genlæsning er som sagt snart oppe på i hvert fald 3 ud af 5 så jeg er stadig på rette kurs! Jeg håber dog at få genlæst The Happiness Project snarest og så må jeg finde ud af hvilken bog skal være den sidste!
 • Jeg har læst 21 bøger fra mine hylder ud af de 67 bøger jeg har læst i år. Målet var egentlig en 50-60 stykker så det går ikke så godt som jeg gerne vil have. Jeg ved ikke om jeg kan rette op på det, men jeg håber at nå i hvert fald 40 inden året er omme.
 • Klassikere ligger også stadig på 5 ud af 10 – men jeg er stadig på rette kurs.
 • Lydbøger er oppe på 8 ud af 12 så jeg er endda et godt stykke foran der!

 

Hvilken bog vil i gerne have læst inden året er omme?

Skriv et svar

CommentLuv badge