Måneden der gik, januar

Indeholder anmeldereksemplarer og gaver

Januar har mildest talt været en stressende måned. Jeg har formået at have en eksamen i begyndelsen af måneden, derefter starte i praktik, være i København til forfatterarrangement med Leonora Christina Skov, være sammen med venner, holde fødselsdag for kæresten og arbejde. Hvordan jeg har formået at proppe så meget ind i én måned er jeg overrasket over, men jeg føler da at jeg har nået en hel del.

 

Bøgerne

I januar

 

 • Fik jeg læst 4 bøger som bliver til 1446 sider i alt
  • 3 af bøgerne var skrevet af kvindelige forfattere og 1 af en mandlig
  • 3 af bøgerne var udgivet i 2017 og den sidste i 2015
  • 2 ungdomsbøger og 2 ‘voksenbøger’. Genrer går fra nonfiktion, memoir til fantasy.
  • 2 anmeldereksemplarer, én gave og én bog jeg selv har købt
  • 3 fysiske eksemplarer og én ebog
 • Havde jeg en gennemsnitlig rating på 3.4 stjerner
 • Tilføjede jeg 5 bøger på hylden. Jeg fik to gaver fra kæresten nu hvor Bilka havde et fantastisk udsalg, jeg modtog to bøger som gave fra Plusbog i forbindelse med Danish Book Blogger Award 2017 og Gyldendal Ung sendte en udgivelse min vej som jeg netop er igang med at læse
 • Fortsatte jeg med en enkelt serie og påbegyndte én ny.

 

De fire bøger jeg fik læst var;

 

 1. **How Not to be a Boy af Robert Webb ★★★★
 2. *De 7 nøgler af Åsa Schwarz ★★.5
 3. The Wrath and the Dawn (The Wrath and the Dawn, #1) af Renée Ahdieh ★★★★
 4. *Blændende højder (Tusinde etager, #2) af Katharine McGee ★★★

*Anmeldereksemplarer
**Gave fra Plusbog i forbindelse med DBBA 2017

Det er tydeligt at jeg ikke læste det store i januar, men det var uden tvivl en travl måned, og jeg er godt tilfreds med hvad jeg fik læst. Der er uden tvivl to klare favoritter; How Not to be a Boy og The Wrath and the Dawn. Jeg påbegyndte læsningen af begge bøger i den første uge af året og jeg fik faktisk færdiglæst årets 3 første bøger i den første weekend, hvorefter jeg så stoppede med at læse. Jeg nød dog How Not to be a Boy selvom den ikke helt var hvad jeg havde håbet på. Begyndelsen af The Wrath and the Dawn var ikke helt mig, men jeg endte med at læse den færdig og jeg forventer at fortsætte med serien. De 7 nøgler er ikke en bog jeg var særlig glad for. Jeg tvang mig selv igennem den da jeg havde læst de første 100 sider inden nytår og jeg var træt af at have den liggende. Månedens sidste bog blev færdiglæst lige på falderebet og den var desværre ret middelmådig selvom serien uden tvivl er en guilty pleasure for mit vedkommende.

 

På kaminhylden
 • Som nævnt i begyndelsen af indlægget havde jeg en eksamen i begyndelsen af måneden hvor jeg officielt blev engelsk yngste lærer! Det har ikke været den bedste oplevelse med alt der har været på studiet, men det føles helt og aldeles fantastisk at være nået så langt allerede. Engelsk ældste titlen kommer til sommer!
 • Jeg var sammen med to af mine gode venner inden eksamen til en omgang eksamensnak og hygge og jeg har sidenhen været forbi ‘vores’ stambar, eller pub, med venner og kæresten. Jeg tror aldrig jeg har været så meget sammen med mine venner i løbet af én måned.
 • Uge 2 bragte praktikstart som jeg stadig er godt igang med. Jeg hygger mig utrolig meget med at undervise i kristendom og engelsk og det bliver bittersødt at slutte praktikken i uge 8
 • Politikens forlag inviterede til forfattersalon hjemme hos Leonora Christina Skov i begyndelsen af måneden i forbindelse med udgivelsen af *Den der lever stille. Det var en helt fantastisk aften.
 • Et af mine mål for året, som jeg stadig mangler at skrive om, var at få et job. Jeg var på arbejde en enkelt dag i december da jeg gik på juleferie, men jeg vidste ikke hvorvidt jeg kunne fortsætte der eller ej. Jeg har dog været på arbejde et par gange i ugen siden og umiddelbart har jeg da skaffet mig et arbejde allerede.
 • Jeg fik de fineste nye vandglas som har presset mig til at drikke mere vand. De er dog også helt perfekte til vin, som jeg måske er kommet til at drikke et par flasker af i løbet af måneden.
 • Januar bragte også shopping nu hvor jeg har smidt et par kilo og fået flere penge på kontoen.

 

Alt i alt en fantastisk måned.

Skriv et svar

CommentLuv badge