Måneden der gik, februar

*Reklame* Indeholder anmeldereksemplarer fra forlagene.

Februar er årets korteste måned, men den virkede ikke nær så kort som den plejer. Jeg fik lavet utrolig meget i løbet af måneden og læst en del. Jeg var på en del dates med min søde kæreste og jeg fik slappet af og arbejdet på et projekt. Alt i alt en fin måned, nu må vi se om marts er lige så god ved mig.


Bøgerne
 • I februar fik jeg læst 8 bøger, i alt 2592 sider og lyttet til 2 lydbøger på i alt 13 timer og 34 minutter. Jeg påbegyndte også to andre bøger samt en lydbog som jeg lige så stille er ved at være færdig med nu.
  • 9 bøger af kvindelige forfattere og en enkelt af en mandling (den fine balance i begyndelsen af året er uden tvivl ødelagt nu).
  • 4 anmeldereksemplarer, 2 fra min egen reol og 4 bøger lånt fra eReolen Global.
  • Læste jeg fantasy, en enkelt biografi og noget realistisk fiktion – min sædvanlige cocktail.
 • Havde jeg en gennemsnitlig rating på 4 stjerner som uden tvivl afspejler den fantastiske læsemåned jeg har haft.
 • Var jeg forbi Bogormen og kom hjem med hele 9 nye bøger, dog betalt med tilgodesedler fremfor kontanter – heldigvis
 • Modtog jeg hele 4 anmeldereksemplarer fra forlagene hvoraf to allerede er læst og anmeldt; *On the come up af Angie Thomas som udkom d. 12 og *Millionæren fra Singapore (Crazy Rich Asians, #1) af Kevin Kwan som udkom d. 19/2. Rosinante sendte også både *Mænd forklarer mig ting/Alle spørgsmåls moder af Rebecca Solnit (udkommer d. 8. marts) og *Bullet Journal Metoden af Ryder Carroll (udkommer d. 4. april) min vej.  
 • I begyndelsen af måneden købte vi også Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists (Pottermore Presents, #2) af J.K. Rowling på Pottermore. I skrivende stund har vi også købt og læst #3’eren og der kommer en anmeldelse af ‘serien’ inden længe.
 • Påbegyndte jeg to nye serier, hvor jeg fortsætter med begge to, og læste videre i tre andre serier hvoraf jeg færdiglæste den ene.


De 10 bøger jeg fik læst er;

 1. *Eviglivet (Evigt Liv, #3) af Gena Showalter ★★★
 2. Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists (Pottermore Presents, #2) af J.K. Rowling ★★★★
 3. Her Body and other Parties af Carmen Maria Machado ★★★.5
 4. (Lydbog) The Kiss of Deception (The Remnant Chronicles, #1) af Mary E. Pearson ★★★★
 5. *Min historie af Michelle Obama ★★★★★
 6. *On the come up af Angie Thomas ★★★★.5
 7. *Millionæren fra Singapore (Crazy Rich Asians, #1) af Kevin Kwan ★★★★★
 8. The Awakening (Darkest Powers, #2) af Kelley Armstrong ★★★★
 9. (Lydbog) Words in Deep Blue af Cath Crowley ★★★
 10. Morrighan (The Remnant Chronicles, #0.5) af Mary E. Pearson ★★★★

*anmeldereksemplar fra forlaget

Jeg fik læst hele to 5-stjerne bøger i februar, hvilket er helt vildt. Den første er *Min historie og den næste *Millionæren fra Singapore. Begge helt og aldeles fantastiske men vidt forskellige.

Lydbøgerne var fine nok, men jeg havde forventet mere af begge bøger. Antologien Her Body and other Parties var skrevet fantastisk, men der var flere af historierne som ikke sagde mig det store.

Darkest Powers-trilogien kommer der en anmeldelse af når jeg får læst den sidste bog – som nok er i marts eller april og Pottermore Presents anmeldelsen er undervejs.
Status på mål
 • #læshverdag2019. Jeg læste hver eneste dag, selvom det var meget lidt nogle dage. Hovedsagen er dog at jeg holder vanen med at læse nogle dage og jeg har indset at det nogle dage virkelig er målet her som får mig til at læse og ofte får jeg læst i hvert fald 50 sider selvom jeg ikke havde planer om det i første omgang.
 • Pottermore Presents. Vi har nu læst de tre bøger i Pottermore Presents serien, så årets første mål er opfyldt!
 • #coupleathon. Det blev noget tyndt i denne måned, men det skete da!
 • Jeg fik ikke bestilt nogle bøger fra Plusbog, men lige nu ved jeg heller ikke hvad jeg vil have derfra. Jeg fik ikke læst videre i House of Leaves – som jeg virkelig snart burde tage mig sammen og få læst videre i og jeg har endnu ikke rørt Ship of Theseus hvilket er helt fint når jeg ikke er færdig med House of Leaves.
 • Serierne. Forsøger jeg stadig at få styr på, men jeg fik færdiglæst en serie i denne måned og læst videre i en anden – men opstartet et par stykker, selvom vi ikke snakker om det.
 • Alle anmeldereksemplarer jeg har læst er blevet anmeldt inden for et par dage, så det mål holder også.


På kaminhylden
 • d. 23. var der særvisning af The Hate U Give rundt omkring i landet og vi havde en fantastisk dag. Jeg havde en sen dag i skolen – og første dag i semestret med mine fag – men vi besluttede os alligevel for at tage forbi Mama’s til frokost, hjem forbi og hente bøger og dernæst smutte ned til biografen hvor vi læste indtil vi skulle se filmen. Fantastisk dag og fantastisk film, hvad Danmark har gang i med ikke at give den en ordentlig premiere ved jeg virkelig ikke.
 • Vi fik nye bogreoler! Jeg har i lang tid haft lyst til at dække den ene af væggene heroppe med Billy-reolerne fra IKEA og da jeg havde fødselsdag d. 2. marts købte min far dem som en tidlig fødselsdagsgave da han alligevel var i Odense. Det ser så godt ud og vi er så glade for dem.
 • I vinterferien var vi forbi Guldægget til en omgang suppe som blev serveret i brødskåle og det var simpelthen så lækkert.
 • Vi havde selvfølgelig også en fantastisk Valentines dag hvor vi var forbi Bogormen, læste sammen, var forbi Jensens til 3-retters menu og hyggede os hjemme med hindbær flødeboller fra Spangsbjerg og læsning. Jeg tror endnu ikke vi har haft en date-dag uden læsning, hvilket jeg knuselsker.
 • Vi blev også færdige med første semester af Bachelor og da vi fik samlet en hel del empiri i denne omgang er vi godt på vej til næste år hvor det hele virkelig går løs.
 • Som nævnt havde jeg semesterstart på mine fag, så nu er jeg igang med literacy og filosofi – hvilket jeg er utrolig glad for – selvom sommeren bliver slem med Pædagogik og lærerfagligheds-eksamen, religionseksamen og en modulprøve i literacy.
 • Anden runde af #coupleathon blev en enkelt dag hvor udfordringen var at læse i 5 timer og færdiglæse 1 bog. Jeg fik færdiglæst en novella og læst omkring 380 sider i løbet af de 5 timer. Jeg fortsatte dog bagefter og færdiglæste The Awakening den aften også.


På bloggen

Det blev til 7 indlæg i februar. Jeg har manglet inspiration, tid til at skrive og lys til at tage billeder, så der er ikke sket forfærdelig meget her på bloggen, men noget er der da sket.

Det var min februar i en nøddeskal.

Skriv et svar

CommentLuv badge