Måneden der gik, februar

Bøger markeret med ‘*’ er gaver fra forlagene.

Selvom vi er halvvejs inde i marts føler jeg stadig for at opsummere for februar som indtil videre har bragt den største omvæltning i 2018. I februar færdiggjorde jeg sidste halvdel af min sidste praktik samt startede på skole igen og afleverede en eksamensopgave. I februar var jeg også sammen med vennerne en hel del og det blev da også til en god omgang byture. I februar gik mig og min kæreste gennem 5 år dog også fra hinanden, og jeg er stadig ved at vænne mig til min nye tilværelse. Bloggen stod stille i forvejen på grund af praktikken og al den tid jeg brugte der. De sidste par uger har det været at vænne mig til at bo hjemme igen og de lektier der kommer med at starte på studiet igen – og så selvfølgelig den eksamen jeg havde i forbindelse med praktikken. Jeg er dog ved at nå et godt punkt med det hele igen, nu skal jeg bare finde en balance.

 

Bøgerne

I forhold til alt det der skete er jeg fint tilfreds med hvad jeg fik læst i løbet af februar. Jeg var uden tvivl mest produktiv den første weekend hvor jeg deltog i et læsemaraton og prøvede at komme ud af læsetørken, ellers fik jeg ikke læst det store.

 

I februar

 • Fik jeg læst 3 bøger som bliver til 906 sider i alt
  • 2 af bøgerne var skrevet af kvindelige forfattere og 1 af en mandlig
  • 1 af bøgerne var udgivet i 1953 og de sidste to inden for de sidste par år
  • 2 ungdomsbøger og 1 klassiker. Genrer går fra fantasy og genfortællinger til dystopi og klassiker.
  • Én gave fra Gyldendal og 2 bøger jeg selv har købt
  • Udelukkende fysiske bøger
 • Havde jeg en gennemsnitlig rating på 3.5 stjerner
 • Tilføjede jeg en hel del bøger på reolen. Jeg fik et par anmeldereksemplarer tilsendt fra Novia.dk og jeg havde et par hyggelige dage i byen i vinterferien som endte med hele 8 nye bøger.
 • Påbegyndte jeg to nye serier hvor jeg er sikker på at jeg i hvert fald vil fortsætte læsningen af den ene.

 

De tre bøger jeg fik læst var;

 1. *Morrigan Crows magiske prøvelser (Nevermoor, #1) af Jessica Townsend ★★★★
 2. De fortabtes ø (Descendants, #1) af Melissa de la Cruz ★★★★
 3. Fahrenheit 451 af Ray Bradbury ★★★

*Gave fra Gyldendal

Jeg fik også læst en novelle fra The Wrath and the Dawn serien af Renée Ahdieh kaldet The Moth and the Flame som jeg så at ereolen global havde til udlån. Det er dog tydeligt at jeg ikke ligefrem havde en god læsemåned, det tog mig en weekend at læse de første to bøger, et par uger at læse Fahrenheit 451 og den sidste bog jeg gik igang med blev jeg først færdig med i går aftes. Jeg nød dog læsningen af både *Morrigan Crows magiske prøvelser som jeg får anmeldt inden længe og jeg var så imponeret og fængslet af De fortabtes ø som jeg læste på én dag. Fahrenheit 451 var en fin fortælling, men i forhold til hvor megen omtale den har fået havde jeg desværre forventet mere. Jeg er dog glad for at jeg fik den læst, for den har været på reolen i al, al for lang tid.

 

På kaminhylden

Som sagt var jeg en del i byen i februar, både i weekenderne og til den obligatoriske ugentlige pubquiz. Jeg havde dog også skriveferie i uge 7 hvor der skulle skrives en opgave som optakt til min praktikeksamen som jeg netop har overstået. Til sidst i februar flyttede jeg dog også hjem til min far igen. Det var en umådelig travl måned for mit vedkommende fyldt med ting der skulle ordnes og læsningen tog derfor bagsædet, jeg håber dog at jeg lige så stille er ved at være ude af læsetørken – specielt nu hvor eksamen er ovre og jeg har tiden og overskuddet til at fokusere på bøgerne og bloggen igen.

 

Skriv et svar

CommentLuv badge