Måneden der gik, april

Måneden der gik, april 2019

*Reklame* Indeholder anmeldereksemplarer

April har været en uendeligt flygtig måned med opgaveskrivning og en del aflyste timer. April var derfor også en måned uden den store rutine og dermed en svær måned for mig at komme igennem. Jeg fik dog læst en hel del og fejret årsdag med kæresten.Bøgerne
 • I april formåede jeg at læse 15 bøger, hvoraf en enkelt var genlæsning, og tilsammen 4060 sider
  • 4 af bøgerne var lydbøger
  • 12 bøger af kvindelige forfattere (én under pseudonym), en enkelt af en mandling og to bøger skrevet af flere kvindelige forfattere
  • 4 anmeldereksemplarer, 3 fra min egen reol og 5 bøger lånt fra eReolen Global og 3 fra biblioteket. 
  • Læste jeg en hel del fantasy, en smule nonfiktion og påbegyndte et romance-binge.
 • Havde jeg en gennemsnitlig rating på 3.7 stjerner. Ikke det bedste men heller ikke helt dårligt. Jeg ville dog ønske at det var højere.
 • Købte jeg et par bøger fra Bogormen; We Should Hang Out Sometime af Josh Sundquist og Reasons to Stay Alive af Matt Haig
 • Modtog jeg også et par bøger fra forlagene;
  • Gyldendal Ung sendte *Wundersmeden: Morrigan Crows hemmelige kraft (Nevermoor, #2) af Jessica Townsend min vej som udkom i slutningen af marts. Bogen er læst og anmeldelsen kommer inden længe
  • *Rige menneskers problemer (Crazy Rich Asians, #3) af Kevin Kwan udkom i tirsdags, d. 30. april og er en bog jeg har modtaget fra Politikens Forlag. Jeg håber at kunne påbegynde den i weekenden, men det er lidt presset herhjemme med eksaminer og skriftlige opgaver.
  • *Jeg ved hvorfor fuglen synger i sit bur af Maya Angelou som Rosinante udgiver i dag, d. 3. maj.
 • Netgalley fik også et nyt udvalg af bøger og jeg blev godkendt til
  • ***Our Stop af Laura Jane Williams som udkommer d. 13. juni
  • ***The Bride Test (The Kiss Quotient, #2) af Helen Hoang som udkommer d. 7. maj. Jeg påbegyndte bogen i forgårs, fik læst 70% og færdiglæste den i går morges….
 • I forhold til serier påbegyndte jeg 4 serier hvoraf jeg har planer om at læse videre i en 2-3 stykker. Jeg kom også videre i hele 4 serier og ydermere færdiglæst min genlæsning af Harry Potter-serien!

*anmeldereksemplarer fra forlaget/forfatter
***digitale anmeldereksemplarer fra Netgalley


De 15 bøger jeg fik læst er;
 1. (Lydbog) My Plain Jane (The Lady Janies, #2) af Cynthia Hand, Jodi Meadows og Brodi Ashton ★★★.5
 2. *Bullet Journal-metoden af Ryder Carroll ★★★★.5
 3. The Surface Breaks af Louise O’Neill ★★★★
 4. Jernprøven (Magisterium, #1) af Holly Black og Cassandra Clare ★★★.5
 5. *Den magiske sten (Forbandelsen over Laitana, #1) af Sissel Moody ★★★
 6. *Dristig som en mand af Lone Krogsholm ★★★
 7. Harry Potter and the Deathly Hallows (Harry Potter, #7) af J.K. Rowling ★★★★.5
 8. (Lydbog) The Heart of Betrayal (The Remnant Chronicles, #2) af Mary E. Pearson ★★★.5
 9. (Lydbog) Hunted af Meagan Spooner ★★★★
 10. (Lydbog) In an Absent Dream (Wayward Children, #4) af Seanan McGuire ★★★★
 11. Girl Made of Stars af Ashley Herring Blake ★★★★★
 12. The Hating Game af Sally Thorne ★★★★
 13. *Wundersmeden: Morrigan Crows hemmelige kraft (Nevermoor, #2) af Jessica Townsend ★★★
 14. Gnist (Breathless, #1) af Maya Banks ★★★
 15. Binti (Binti, #1) af Enedi Okorafor ★★★

*anmeldereksemplarer fra forlagene


Jeg fik også læst to yderligere titler som jeg ikke klassificerer som bøger eller romaner;
 1. The Cat in the Hat af Dr. Seuss ★★★
 2. Little Moments of Love af Catana Chetwynd ★★★★★


Af de fire lydbøger nød jeg generelt dem alle men især Hunted og In an Absent Dream – hvor jeg havde været på ventelisten i et par måneder til den sidstnævnte. Den helt store favorit i april var dog Girl Made of Stars som var fantastisk! Jeg nød også i særdeleshed The Hating Game af Sally Thorne som også var en bog jeg var på ventelisten til på eReolen Global. The Surface Breaks kan virkelig også anbefales! Jeg mener, en feministisk genfortælling af Den Lille Havfrue. Ja tak!

Kæresten og jeg læste Little Moments of Love sammen og det var simpelthen så hyggeligt! Den kan læses på eReolen Global og kan varmt anbefales.På kaminhylden
 • I begyndelsen af måneden fejrede jeg årsdag med min søde kæreste. Vi var forbi Gelato di Natura til brunch, forbi Bogormen for at købe lidt bøger og dernæst ned i parken og på biblioteket for at læse inden vi afsluttede dagen med mad på Posthuset og en film derhjemme. En helt og aldeles fantastisk dag hvor vi i store træk blot nød hinandens selskab.
 • I april fik jeg også taget mig sammen til at få kontaktlinser så jeg har nu en ekstra frihed og skal ikke bekymre mig det store om mine briller. Jeg er så glad for at jeg fik taget mig sammen til en ny synsprøve!
 • I begyndelsen af måneden mødtes vi også med min mor til frokost på Jensens. Vi har ikke set hende siden december og det var rart at få set hende igen.
 • Manden skulle også på studietur til London i et par dage så vi havde endnu en date-dag med frokost på Bones, en gåtur gennem byen – med en smuttur forbi blomsterhandleren hvor han købte mig nogle blomster til at hygge mig med derhjemme – før vi smuttede hjem forbi og hentede bøger inden vi smuttede i parken for at læse.
 • Den anden dag mødtes jeg også med en veninde til en Frapino – hvad end det er var det lækkert – på Espresso House og det var så rart at få set hende igen.

På bloggen

Bloggen har desværre stået lidt stille i april og kommer nok også til det i de næste par måneder da jeg har en modulprøve, to skriftlige opgaver og to mundlige eksaminer. Men jeg håber at finde tid til at skrive andet end opgaver i løbet af maj.Og det var min april i en nøddeskal. En voldsom måned men en måned jeg ikke ville være foruden.

Skriv et svar

CommentLuv badge