Konkurrence: Skyriel, signeret

Jeg var hurtigt på tasterne efter jeg fandt ud af, at Lene Dybdahl havde en ny bog på vej som ville udkomme her i september. Det ville nemlig være perfekt til en konkurrence! Tellerup, fantastiske som de er, donerede et eksemplar til en heldig læser.
Ydermere havde jeg glæden af at møde Lene her i weekenden og hun signerede eksemplaret Skyriel!

Lene Dybdahl

Jeg har endnu ikke læst Skyriel, men hun læste et lille uddrag op for os søndag formiddag og jeg kan ikke vente! Det lyder som en fantasy historie i særklasse som er umulig at lægge fra sig.

Konkurrencen er sponsoreret af Tellerup. Vinderen af et signeret eksemplar af Skyriel vil blive trukket d. 27 september kl 12.

Du skal være en følger af bloggen via bloglovin’ (og gerne andre metoder også) og derefter blot efterlade en kommentar i feltet nedenfor så jeg ved at du er interesseret i Skyriel (kun danske adresser)

 

Vinderen blev Lea fra Boglige oplevelser

18 Replies to “Konkurrence: Skyriel, signeret”

 1. Jenny Nielsen siger:

  Det ville ikke være tosset med en ny fantasybog til at varme op med før Herlufsholm, glæder mig til at læse din anmeldelse af den 🙂

  1. Jeg synes det er vildt spændende at følge Lene i hendes liv som fortatter og tilblivelsen af bogen om Skyriel, på hendes blog, nyhedsbreve samt Youtube. Jeg kunne vildt godt tænke mig at læse den færdige bog!

 2. Fantastisk konkurrence, der ville være rigtig fedt at vinde Lene Dybdahls nye bog! Er vild med hendes tidligere arbejde.

 3. Lisbeth Maja Sørensen siger:

  Jeg er meget begejstret for Lene Dybdahls bøger, så jeg vil rigtig gerne vinde hendes nyeste Bog og stifte bekendtskab med Skyriel

 4. Jeg har aldrig læst nogle af Lene Dybdahls bøger, men Skyriel lyder som en vildt god bog at at starte med.

 5. Jeg er vild med coveret, og den lyder så spændende! Så jeg krydser fingre 🙂

 6. Trænger til en rigtig god fantasyoplevelse! Glæder mig til at læse den, så det vil være perfekt at vinde en signeret udgave!

 7. Jette Petersen siger:

  Vil virkelig gerne læse en bog fra hendes hånd

 8. Det ville være fantastisk at vinde den bog, selv om mine reoler godt nok er ret overfyldte efterhånden 🙂

 9. En god fantasy oplevelse, siger jeg ikke nej til 🙂

 10. […] foredrag fokuserede på hendes nye bog Skyriel (som du kan vinde her) og det var så fedt at få indsigt i det nye univers hun har skabt! Hun læste også en smule op […]

 11. Kunne være fedt at vinde den 🙂

 12. Laila yndgaard siger:

  Ej altså elsker hendes bøger ville være dejligt med en til

 13. Jeg synes at Lene Dybdahl er en fantastisk forfatter og jeg håber virkelig at jeg vil få muligheden for at læse hendes nyeste (mester)værk 🙂

 14. Eileen Durhuus siger:

  Jeg vil mega gerne vinde din nyeste bog.. Du er en kæmpe inspiration til kommende forfatterspirer.. Fedt og opløftende at læse alle dine skrivetips, samt dine bøger :-))
  Kh, Eileen Durhuus Jensen

 15. Jeg følger nu din blog via bloglovin, og kunne rigtig godt tænke mig at vinde dette eksemplar af Skyriel <3

  1. Hej Lea, det blev skam dig der vandt det signerede eksemplar af Skyriel! Jeg har sendt en mail til dig 🙂

Kommentarfeltet er lukket