Konkurrence: bogpakke fra Arnold Busck

Mens jeg færdigskriver mit indlæg om Fantasy Festivalen tænker jeg at en konkurrence er på sin plads! For et par måneder siden kom jeg nemlig til at snakke med Arnold Busck Esbjerg og de har været så søde at sponsorere et par bøger til en af jer.

De udlover en lidt anden bogpakke, den består nemlig af To mennesker mødes af Knud Sønderby, Super skrøbelig sand kærlighedshistorie af Gary Shteyngart samt Jeg elsker de grønne lunde som er en masse fortællinger om Danmark skrevet af kendte danskere.

Det eneste du skal gøre er at være følger af bloggen og skrive en kommentar nedenfor (kun danske adresser). Jeg finder en vinder d. 28 september kl 12.

 

Vinderen blev Gitte fra The Bookworm’s Closet!

6 Replies to “Konkurrence: bogpakke fra Arnold Busck”

  1. Så fin en konkurrence – jeg deltager hermed!

    1. Hej Gitte, det blev skam dig der vandt konkurrencen! Der er en mail på vej til dig 🙂

  2. Jeg skal helt sikkert være med 🙂

  3. Interessante bøger 🙂

  4. Jeg deltager gerne

  5. Det er nogle helt fantastiske bøger, som jeg virkelig håber at jeg vil få muligheden for at fordybe mig i 🙂 Fantastisk konkurrence for bogelskere 🙂

Kommentarfeltet er lukket