Konkurrence: Art for Mindfullness

Denne giveaway er helt klart en af de bedste hvis i spørger mig! Jeg elsker malebøger og HarperCollins Nordic har været så søde at sponsorere hele to malebøger, nemlig deres to Art for Mindfullness malebøger som kommer med henholdsvis vintagemønstre og geometriske mønstre!

Jeg har selv et sæt, og som i kan se nedenfor er jeg allerede godt i gang!

billede-10-09-2016-12-27-23

Min kæreste ville også være med, så det er også velegnet til par 😉

billede-10-09-2016-12-26-45

billede-10-09-2016-12-28-08

Som i kan se er der citater på hver anden side og det er jeg stor fan af! Jeg elsker citater og jeg elsker malebøger så det er en fantastisk sammensætning hvis i spørger mig!

For at deltage i konkurrencen, som HarperCollins Nordic sponsorer , skal i være følgere af bloggen, samt bo i Danmark. Bare skriv en kommentar nedenfor (inspiration følger)! (Du skal selvfølgelig også have en dansk adresse)
Hvad foretrækker i at male med i jeres malebøger? Lytter i til musik eller lydbøger imens?

Jeg finder en vinder d. 19 september kl 12. Vinderen er fundet og det blev Bente fra Trolderier.

8 Replies to “Konkurrence: Art for Mindfullness”

 1. Jenny Nielsen siger:

  Hvor er de skønne! Jeg foretrækker ro så jeg kan fordybe mig farvelæggeriet. Og bruger hvad jeg lige har ved hånden om det er farveblyanter eller tuscher er underordnet bare det kan farvelægge

  1. Det lyder så frit! Jeg ville ønske jeg kunne gøre det samme

 2. Jeg foretrækker at male med tusser i mine malebøger, så farverne er helt flotte og klare. Jeg kan godt lide at høre lydbøger imens, men ofte glemmer jeg at få sat dem i gang. Der er nu også noget beroligende ved bare at male i stilhed 🙂

  karinalindxd@hotmail.com

  1. Jeg kender det godt, jeg glemmer altid at tænde for lydbogen igen efter at jeg har sat den på pause af diverse årsager. Hvilke tuscher kan du bedst lide at male med?

 3. Jeg foretrækker tusser – det går lidt hurtigere, og jeg synes, farverne bliver flottere. Jeg kan godt lide at høre en lydbog eller en podcast, når jeg farvelægger. 🙂

  1. Jeg eksperimenterer med tuscher fra tiden, hvilke tuscher foretrækker du? 🙂

 4. Det er så hyggeligt at male – jeg gør det samme med min datter.

  benteskou (a) gmail.com

  1. Hej Bente, jeg er så glad for at meddele at du er vinderen af de to fine malebøger – så kan du male sammen med din datter. Jeg kan se at du skal med til bogbloggertræf her på lørdag, skal jeg bare medbringe dem til dig der eller foretrækker du at jeg sender dem hjem til dig?

Kommentarfeltet er lukket