Klassiske begyndelser, Sense and Sensibility af Jane Austen

Som i nok ved udgav Lindhardt & Ringhof en ny dansk version af Sense and Sensibility i starten af måneden. I anledning af udgivelsen bliver der afholdt et såkaldt ‘read-along’ på instagram hvor vi læser den sammen (uanset udgave og sprog) med hashtagget #fornuftogfølelse.
Jeg er bagud i forhold til skemaet men målet, for mig, er bare at læse den færdig inden måneden er ovre. Jeg tager mig altid lang tid til Austens værker, mest af alt fordi jeg nyder at læse dem og ikke vil have at de skal være ovre alt for hurtigt!

Jeg er omkring 130 sider inde i Sense and Sensibility og indtil videre er jeg ikke ‘over the moon’. Det er en meget fin historie og jeg morer mig da meget med visse karakterer og irriteres over andre – men der mangler noget. Måske bliver det bedre?
Jeg mangler dog noget motivation til at læse denne bog fremfor Stillidsen som i nuværende tidspunkt optager min opmærksomhed.

Sense and Sensibility er historien om 2 søstre og deres, meget, forskellige veje til kærligheden.

 

The family of Dashwood had been long settled in Sussex. Their estate was large, and their residence was at Norland Park in the centre of their property, where, for many generations, they had lived in so respectable a manner, as to engage the general good opinion of their surrounding acquaintance.

 

Læser i med på instagram eller for jer selv?

Skriv et svar

CommentLuv badge