Juni TBR

For en gangs skyld har jeg rent faktisk lavet en TBR. Normalt går jeg bare gennem listen af anmeldereksemplarer og håber på at komme i bund, men jeg er simpelthen så meget i bund med den – på nuværende tidspunkt – at jeg nok skal komme igennem dem i løbet af juni måned. Endvidere har jeg også prøvet at dele dem op ugentligt, da jeg er meget bedre til de korte TBRs end de lange. Hvorvidt den er ambitiøs er jeg virkelig i tvivl om, der er nemlig både lange og korte bøger iblandt og jeg har kun 1 eksamen som ligger enten d. 12. eller 13. juni og derefter ingen obligationer.

Der er i hvert fald 13 bøger på listen til at starte med, hvoraf 1 er læst og 2 andre er påbegyndt, så må vi se hvordan det går.

 

I denne uge har jeg haft Støv og stjerneskær (Ønskemagerens datter, #2) af Laini Taylor, Emile eller om opdragelsen af Jean-Jacques Rousseau og Hidden Figures af Margot Lee Shetterly på listen. Støv og stjerneskær færdiglæste jeg i går, Emile har jeg læst en tredjedel af og Hidden Figures påbegyndte jeg i går aftes. Jeg er derfor godt i gang med min TBR for uge 22 og jeg tror på at jeg kommer igennem den. Jeg tager dog på camping senere idag og kommer først hjem mandag, så jeg har snuppet Solbiens brod (Krøniken om Morika, #2) af Sidsel Sander Mittet med – selvom den ikke er på listen før om et par uger.

I næste uge har jeg planer om at få læst Fortid er alt jeg har af Adam Silvera som udkommer d. 15. juni, så jeg kan få den anmeldt i tide til udgivelsen. Ønskemageren (Ravenspire, #2) af C.J. Redwine er også på listen da den udkommer d. 19 juni og dernæst har jeg 2 bøger som jeg vil bruge til eksamen; Samfundskontrakten af Jean-Jacques Rousseau samt Løgnen om dannelse af Peter Kemp som jeg vil genlæse.

Uge 24 er ugen hvor jeg ENDELIG får læst A Court of Wings and Ruin (A Court of Thorns and Roses, #3) af Sarah J. Maas. Min eksamen ligger enten mandag eller tirsdag i den uge, og min belønning for at komme igennem det hele er, at jeg får lov til at læse ACOWAR som har lagt på hylden siden den kom med posten. Derudover vil jeg også læse Solbiens brod – hvis jeg ikke får den læst nu her – samt Norse Mythology af Neil Gaiman som er på vej fra Plusbog.

Efter en uge hvor det bliver lidt hyggelæsning trapper jeg op med en stor klassiker; Villette af Charlotte Brontë og Undervisningsdifferentiering. En tung uge, men jeg har ferie i et godt stykke tid så det går nok.

Junis sidste uge har indtil videre kun Det ender med os af Colleen Hoover på programmet men mon ikke der sniger sig et par nye udgivelser mere med ind. Der er i hvert fald et par stykker med posten – eller så skal jeg læse November 9 samt Måske en dag og dedikere ugen til Colleen Hoover.

 

Det er lidt af en prøve at lave en ugentlig TBR, men jeg tror virkelig det er det, som fungerer for mit vedkommende. Det vil tiden dog vise.
Hvad er på jeres læsteliste for juni?

 

*Dette indlæg omhandler anmeldereksemplarer og gaver fra forskellige forlag og hjemmesider. 

Skriv et svar

CommentLuv badge