Ormemåneden

*Reklame*

Jeg finder alternative navne finurlige, og jeg kunne ikke lade være da jeg så julis ældre danske navn. Planen var egentlig at lave et hurtigt indlæg omkring de titler jeg håber at få læst i juli, men allerede inden jeg er kommet igang, har jeg lyst til at udvide det med mål og planer. Jeg har store forventninger i juli; både i forhold til hvor meget jeg håber at læse samt alle de andre planer jeg har.

 

Planer

Juli bringer umiddelbart et bryllup og en uge på camping med svigerfamilien. Jeg skal derfor have planlagt en del indlæg da jeg ikke har planer om at medbringe computeren men blot et par bøger (læs: en stor stak) med mig.

Jeg skal endvidere finde mig til rette med de nye regler og finde ud af hvad jeg gør. Jeg har indtil videre brugt en stor del af weekenden på det, og jeg tror lige så stille jeg har en slagplan.

Jeg håber også at juli er en produktiv måned hvor jeg også får syet. Jeg har nemlig en del hængepartier og nogle nye planer som jeg gerne vil få ordnet.

 

Mål

Jeg har planer om at bringe Bullet Journal indlæg på bane. Jeg har delt små bidder i form af de månedlige TBRs eller under read-a-thons. Andre bloggere er også lige så stille begyndt at dele deres notesbøger, og jeg er helt klart blevet inspireret til at dele min egen. Min personlige bliver dog delt på @frkstuderende på instagram.

Jeg bliver nødt til at komme i bund med anmeldelser. I juni havde jeg ikke rigtig lyst til at skrive indlæg, men det bliver jeg nødt til at komme ud af og bare komme igang. Lige nu har jeg i hvert fald en 6-7 bøger som venter på anmeldelser, blandt alle de andre indlæg jeg også har planlagt. Indtil videre er de næste to uger planlagt, det handler bare om at få skrevet og tage billeder.

 

Bøgerne

Jeg vil gerne i bund med anmeldereksemplarer selvom jeg ikke har *så* mange ventende på hylden. Lige nu har jeg 8, hvoraf 2 er klassikere og yderligere to faglitteratur, så jeg tror ikke helt at det kommer til at ske i juli. Dog vil jeg gerne have mindst 4 fjernet fra hylden, og det burde kunne lade sig gøre. Jeg har påbegyndt både *Villette af Charlotte Brontë og *Det ender med os af Colleen Hoover. *Dark Matter af Blake Crouch modtog jeg fra Gyldendal så sent som i fredags, og den venter nok ikke i lang tid på hylden. Månedens lydbog fra **Storytel bliver Simon vs. the Homo Sapiens Agenda af Becky Albertalli som jeg efterhånden er halvvejs med.

*anmeldereksemplarer
**juni-august har jeg et samarbejde med Storytel hvor jeg hver måned anmelder én lydbog

I forhold til mine egne bøger håber jeg også at få læst et par stykker af dem også. Hvis lysten melder sig kan jeg godt finde på at læse A Court of Wings and Ruin (A Court of Thorns and Roses, #3) af Sarah J. Maas som (u)tålmodigt venter på hylden. Jeg vil dog også gerne igang med Leoniderne og Ursiderne af Nanna Foss da hun jo kommer til Fantasy Festival i september, jeg har dog også hele Anders Björkelids trilogi, Fortællingen om blodet, stående på hylden da jeg vandt den sidste år på festivalen. Bøger er der i hvert fald masser af!

 

Hvilke planer har i for juli?

Skriv et svar

CommentLuv badge