Julegaver 2016

Jeg har været i tvivl om hvorvidt jeg skulle lave et indlæg med de julegaver jeg har modtaget, for jeg har faktisk ikke fået nogen bøger i år! Dog har jeg valgt at dele mine gaver med jer alligevel, da mange er bog-relaterede og det er altid lidt hyggeligt at se hvad andre har fået.

Men først; lidt om min jul. Ligesom sidste år havde vi travlt. Den 17. holdte vi (mig og min kæreste) julehygge hjemme ved min mor sammen med 6 af mine 7 søskende, d. 23 holdte vi lille juleaften med min mor og 3 yngre søskende, d. 24 blev det min kærestes familie og d. 25 var vi til morgenhygge hjemme ved min far. Julegaverne var derfor spredt ud over et par dage, og jeg føler at jeg har fået mere ud af dem ved det – jeg kunne i hvert fald bruge nogle af gaverne tidligere end andre.

Min mor gav mig en fin striktrøje fra Saint Tropez som jeg blev forelsket i tilbage i starten af måneden. Desværre skal den byttes da den ikke sidder pænt på mig. Hun havde også købt et Harry Potter krus og skål som egentlig skulle gemmes til min fødselsdag i marts. Dog havde jeg ikke lavet andet end at tage i GameStop i løbet af måneden så hun mente at jeg skulle have det inden jeg selv købte det. Kæresten havde også købt et krus og den samme skål i julegave, så skabet er efterhånden fyldt op med boglige krus og kopper – ikke at jeg klager.

Krus og skåle er allerede blevet brugt flittigt!

Min ene bror og søster havde slået sig sammen og købte mig et BookSeat som jeg ikke har kunnet slippe siden. Den har været på ønskelisten i mange år og jeg fortrød at jeg ikke fik en med hjem fra Bogforum. Nu har jeg dog en og i ligepræcis den farve jeg ville have – de kender mig vist ret godt.

Jeg fik også en fin bogmærkerotte af min mors gode veninde da jeg havde fragtet nogle signerede bøger med hjem fra Bogforum til hendes piger. Jeg havde på ingen måde forventet noget af hende, og at hun havde lagt så meget i en gave til mig gjorde mig lidt rørt. Det er en perfekt gave til en som mig, jeg elsker personlige ting og jeg elsker hjemmelavede gaver. Simpelthen perfekt. Hvem siger julegaver behøver at koste det hvide ud af øjnene?

Min anden bror havde købt et cover fra Klevercase til en Kindle paperwhite – som var øverst på ønskelisten i år. Jeg fik også et panserglas til en Kindle paperwhite, men dum som jeg er tror jeg at det er til en iPad og finder ikke ud af at det er til en Kindle før d. 25 om aftenen.

Af min søde kæreste fik jeg også en ny kjole – som i kan se på billedet øverst oppe. Han gav mig den før tid da vi måtte ind og prøve den på – og så kunne jeg jo lige så godt have den på til alt vores julehygge, ikke? Den er så behagelig og er simpelthen så fin. Lige præcis min stil og så sidder den som en drøm.

Til slut, hjemme ved min far, fik jeg en ny fin blender samt en Kindle paperwhite! Jeg har allerede læst en hel bog på den, og er godt i gang med nr. 2, og jeg kan afsløre at jeg foretrækker den frem for min iPad mini. Den er så rar at læse på og jeg elsker at jeg kan gå på goodreads fra den! Den føles så gammeldags – af en eller anden mystisk grund – og jeg elsker det. Min forventning er at jeg laver et indlæg hvor jeg sammenligner at læse på en iPad mini og en Kindle.

 

Det var så min jul! En masse litterære gaver af min dejlige familier og nogle gaver som er udvalgt specifikt til mig. Jeg er forundret over at min familie kender mig så godt, for ønskelisten i år så ikke ud af det store og var ikke særlig specifik. En fantastisk jul!

One Reply to “Julegaver 2016”

  1. Sikke nogle fine gaver, og et helt fantastisk boogmærke! Hvem der bare kunne hækle! Godt nytår 🙂

Skriv et svar

CommentLuv badge