Jeg er indstillet til Danish Book Blogger Award 2016!

I slutningen af september fik jeg en helt fantastisk mail fra Beate fra Plusbog s
om informerede mig om, at jeg er en af de 16 blogs som er blevet specielt udvalgt til Danish Book Blogger Award (eller DBBA) 2016. Jeg havde set deres indlæg på facebook omkring en ny pris men jeg havde da ikke forventet at det ville blive så stor en begivenhed – eller at jeg overhovedet ville være involveret på den ene eller anden måde!

DBBA er en ny dansk pris som Plusbog har taget initiativ til. Der er en afstemning, som i kan finde her, og de 5 blogs med de fleste stemmer er de endeligt nominerede og skal med til bogforum sammen med Plusbog hvor prisoverrækkelsesceremonien foregår om lørdagen.

Jeg har udsat at skrive et indlæg om det i et godt stykke tid nu, vi måtte nemlig offentliggøre det d. 23. september. At skrive et indlæg om det har dog været utrolig svært – dog tænkte jeg at jeg ville udnytte muligheden til at gøre mit 100. indlæg betydningsfuldt, i hvert fald for mig. Derfor har jeg endelig taget mig sammen til at skrive om min indstilling til prisen som årets bogblog 2016.

 


 

Da jeg fik mailendbba-contestant-badge-black-small fra Beate kunne jeg overhovedet ikke styre eller koncentrere mig. Det var nemlig sådan at jeg sad mit i en undervisningstime og fik så en mail fra plusbog – jeg havde skrevet med plusbog på det tidspunkt da jeg netop var blevet anmelder for dem, men jeg synes stadig det var mystisk. Emnet lød på Danish Book Blogger Award og jeg tænkte de vil vel have at jeg skal skrive om deres nye påfund og så viser det sig at jeg er indstillet til prisen selv. Jeg har aldrig troet på folk som sagde at  at være nomineret er fint nok til mig men det gør jeg nu! Jeg er indstillet til den her pris sammen med 15 andre helt og aldeles fantastiske bloggere og jeg er ærlig talt beæret over bare at blive set. Det er så vidunderligt og jeg tør stadig ikke helt tro på at det er sandt. bare det

 


 

De 5 endeligt nominerede bliver afsløret d. 17 oktober og du kan stemme indtil d. 14 oktober kl 23.00! I kan finde denne blog, samt de 15 andre blogs du kan stemme på, gennm linket her, hvis i skulle have lyst til at afgive en stemme.

 

GemGem

Skriv et svar

CommentLuv badge