De fineste sager fra Gyldendal Studio (inkl. konkurrence)

Jeg læser for at slippe for at se 'Vild med dans'-krus fra Gyldendal Studio

*Reklame* Krus og t-shirts modtaget fra Gyldendal Studio.

Jeg har i lang tid været misundelig på læsere og bogelskere fra andre lande, specielt USA og England, fordi det pr. min erfaring er nemt, eller i hvert fald nemmere, at finde litterære t-shirts, krus, tasker m.m. i butikker derovre. Jeg var derfor umådelig glad for at høre, at Gyldendal ville lave lidt bogligt merchandise her i Danmark. I 2018 opstartede Gyldendal Studio nemlig, og selvom det udelukkende er ift. bøger og forfattere som de udgiver, så håber jeg at det er starten på noget større for jeg ville ønske at det var nemmere for os bogelskere at finde andet end bøger og bogmærker.

Gyldendal Studio kontaktede mig i 2018 omkring et samarbejde, og det blev sat på pause indtil nu, da jeg kunne se at den perfekte kollektion var på vej. Det gjorde det dog stadig næsten umuligt at vælge hvad jeg ville teste fra siden – for selvom jeg ikke forventede dårlig kvalitet var det da en frygt. Min frygt må dog skamme sig, for kvaliteten er i top. Personligt synes jeg at de har en rigtig fin pasform, de er hverken for løse eller for stramme og så er de jo bare så fine! Jeg har gået med t-shirtsene et par gange nu, og de er simpelthen så behagelige at have på, og Blæst t-shirten holder sig også fint i vask (det er indtil videre den eneste jeg har fået vasket, jeg skal gøre mit bedste for at huske en opdatering på Papmachégrisen når den er blevet vasket.).

Blæst t-shirt fra Gyldendal Studio
Gyldendal Studio, Papmachégrisen t-shirt

Jeg ventede spændt på Hella Joof-kollektionen som består af fire t-shirts – jeg håber dog der kommer mere, for jeg kunne virkelig godt bruge mere Hella i mit liv. Jeg knuselsker Papmaché-reglen og derfor var det selvfølgelig også Papmachégrisen jeg endte med at vælge som en af de første ting fra siden. Nu er målet bare at skaffe de andre også, for de er simpelthen for fine til ikke at være i mit skab. Det er dog sjovt at jeg grisen var mit første valg, for jeg er ikke forfærdelig glad for glimmer – og den er lige så fyldt med glimmer som den på bogen – men jeg kunne simpelthen ikke stå for den. 

Kruset får mig til at trække på smilebåndet, og det passer vel egentlig meget godt med andet end Vild med dans. Jeg er ikke specielt glad for TV generelt, men jeg har ofte tyet til bøger eller hækling hvis der er en håndboldkamp i gang på fjernsynet – som der jo har været en del på det sidste. De har dog så mange fine krus, jeg er specielt glad for ‘Jeg læser fordi jeg ikke kan lade være’ eller ‘Jeg læser fordi jeg elsker duften af bøger’. 

Jeg læser for at slippe for at se 'Vild med dans'-krus fra Gyldendal Studio

Samarbejdet med Gyldendal Studio har, for mig, været at træde et skridt ud af min comfortzone. Jeg er på ingen måde glad for at få taget billeder, men jeg synes det er så hyggeligt at se hvem der er bag bloggen (eller instagram-profilen) når man læser med og det var derfor også et mål for 2019 at dele lidt flere stunder og gerne få taget lidt billeder med mig på også. Det var dog stadig noget jeg skulle tage lidt tilløb til, men kæresten og jeg hyggede os dog med det. Jeg er overrasket over hvor glad jeg er for de billeder der blev taget, så det er ikke sikkert at det er sidste gang i ser mig på billeder. Uanset hvad har jeg dog fået nyt profilbillede efter 1.5 år, så det er altid noget! 


Gyldendal Studio sponsorerer også en konkurrence hvor én af jer kan vinde et næsten valgfrit produkt fra deres side. Man kan nemlig vælge lige hvad hjertet begærer, bortset fra plakater på 70*100 og derover. Konkurrencen har jeg valgt at afholde på instagram i opslaget her, hvor reglerne også er til at finde.

Sidste bemærkning her bliver en hurtig tak til Gyldendal Studio for at tænke på mig da de startede og fordi jeg får lov til at teste et par produkter og dele det med jer! 
Papmachégrisen kan findes her (de er små i størrelsen, så jeg har en str. m)
Blæst trøjen findes her (jeg har en str. s på på billedet)
Jeg læser for at slippe for at se ‘Vild med dans’-krus findes her

Skriv et svar

CommentLuv badge