Forfatter på scenen: Linda L. Abildgren

Linda L. Abildgren er både blogger og forfatter. Hun er kvinden bag Vi er bare selv som Damgaard udgav tilbage i oktober 2016. Linda er endvidere selvvalgt alenemor – hvilket er grunden til bogen og en stor del af bloggen; Blogsbjerg. Linda har selv udvalgt fædrene til hendes børn og der er intet hemmeligt ved hvem de er. Børnene ved det og faderen til hendes yngste er en vigtig figur i deres hverdag. Der var også en del snak om at det ikke er et egoistisk valg og at det ikke er et fravalg af fædre men snarere et tilvalg af børn. Det har simpelthen været en aktiv beslutning for Linda at få hendes to skønne unger, de er 120% ønsket – det er børn med 2 forældre ikke nødvendigvis.

Linda holdte et utrolig interessant oplæg om det valg at blive alenemor og alt det der kommer med det. Hun er til daglig tegnsprogstolk og fitnessinstruktør og så har hun den fedeste personlighed!

 

Linda var mere end tilfreds med sit aktive singleliv i Århus. Men da hun besluttede sig for at få et barn alene, havde hun aldrig forestillet sig, hvor meget det ville ændre hendes liv.
Vi er bare selv er historien om at vælge at få et barn alene. Den handler om uforudsigeligheden, de svære beslutninger og lykken, der følger med.

 

Bogen, Vi er bare selv, er sat sammen af tidligere indlæg på bloggen. Forlaget tog kontakt til hende og spurgte om hun havde interesse i at udgive dele af bloggen som erfaringsbog. Linda sagde ja med det forbehold, at hvis det lød som om hun havde fortrudt eller ikke var glad for sit valg, så kunne hun trække i bremsen. Det har så tydeligvis ikke været tilfældet og bogen udkom, som nævnt, i slutningen af 2016.

Oplægget var virkelig interessant. Linda havde gået med tanken om at blive alenemor i nogle år før hun velovervejet sprang ud i det. At blive alenemor er aldrig noget jeg har tænkt på, for som så mange andre drømmer jeg om kernefamilien – at kernefamilien ikke nødvendigvis behøver at have en far, er ikke noget jeg har overvejet. Jeg valgte at tage med til oplægget fordi Linda er blogger og forfatter, og det inspirerer mig altid – selvom jeg ikke har en drøm om at blive forfatter. Det var dog et meget oplysende oplæg som jeg nok ikke kommer til at slippe igen. En helt ny verden er simpelthen blevet åbnet op for mig, så det bliver aldrig helt det samme igen.

Som kommende lærer er det også fedt at have kendskab til nye familiesammensætninger som man ikke altid er bevidst om. Linda nævnte at folk tit har en forventning om at hun er blevet ‘forladt’ med børnene fremfor at hun har taget det valg, som hun nu har. Jeg er i hvert fald mere bevidst om mere sjældne familiedynamikker nu, og det sætter jeg pris på.

Skriv et svar

CommentLuv badge