Den kommende måned, september

*Reklame* I dette indlæg nævner jeg anmeldereksemplarer, disse er markeret. 

Jeg har været ret træt af bloggen her den sidste måneds tid, mest af alt fordi den har været utrolig langsom. Nu har jeg dog netop bøvlet i en time med at størrelsen på billederne er blevet mindre, og det var jeg ikke helt tilfreds med. Det burde dog være ordnet nu, selvom jeg lige skal have oversat mit tema endnu en gang. Forhåbentlig er det dog løst, i hvert fald for det næste stykke tid.
Målene i september er ikke nær så talrige som sidste måned, og ikke nær så store, heldigvis!

September er indtil videre fyldt med undervisning, familiefødselsdage, deadlines og Fantasy Festival.

 

Bullet Journal

Ligesom i august har jeg valgt at have et månedligt tema i forhold til farvepalette. Jeg har indset at jeg er særdeles glad for gul og blå sammen, eller bare de to farver i det hele taget. Det er ikke ligefrem efterårsfarver, men jeg er nu meget glad for mit valg alligevel. Forsiden kan i, som sidste gang, se øverst. Det tog overraskende kort tid at lave, selvom det var en hel side. Sidste måneds forside tog meget længere tid at lave!
Jeg har også fået inddelt de forskellige måneder med klistermærker øverst, så jeg hurtigt kan finde de forskellige sider jeg har brug for – jeg har også markeret de studiesider jeg har fået lavet, så de er nemme at finde.

Inspiration denne måned var pinterest (cover), @theboostedjournal (produktivitetsudfordring) og @bumblebujo (ugentlig spread).


Præcis lige som sidste måned har jeg den månedlige oversigt med vigtige datoer og prikker som hver har deres betydning. Derefter har jeg deadlines for måneden og de mål jeg indtil videre har sat for mig selv samt min habit tracker. Hvis ikke det virker for mig i denne måned, for jeg glemte alt om den efter første uge i august, må jeg finde på noget nyt. Jeg elsker nemlig idéen med den, men jeg bruger den ikke rigtigt.

Sidste måned afprøvede jeg for anden gang at holde styr på aftensmad i løbet af måneden og det er en af de få spreads som jeg aktivt bruger. Jeg har derfor ændret lidt på layoutet denne gang, i og med at der kun er 4 uger i september, og jeg havde 5 uger i august. Jeg har også tilføjet en liste med de varer vi har hjemme, så vi kan få brugt det vi har i skabene.

De næste to spreads er helt nye for mig. Jeg opdagede for nyligt denne produktivitets udfordring på youtube (her) og jeg var utrolig fascineret af idéen. I første omgang var det ikke planen at have præmier for de forskellige niveauer (ydre krans er første niveau, næste 2. osv. – det giver mening når man har set videoen), men det mente manden jeg skulle have. Han satte derfor 6 præmier til mig, som jeg kan indløse umiddelbart efter jeg har fuldendt et niveau.
Der var efterfølgende en halv blank side, som jeg vil bruge til evaluering af projektet. Planen er også at lave denne udfordring, uden præmier, i min Bog-Bujo!

Sidste spread er et nyt ugentligt layout som jeg vil afprøve i den kommende uge. Det var overraskende nemt at lave og derfor perfekt til de travle ugedage jeg får mig. Jeg afprøvede også en ny metode i forhold til vandfarve som virkede langt bedre en forventet, tog kortere tid end noget andet og skadede siderne langt mindre end den sædvanlige metode!

 

Mål

Målene i september er indtil videre blot at få færdiglæst *Antikkens etiske tradition, som jeg i den grad bøvler med at komme igennem, samt at færdiggøre mit første kursus på FutureLearn. Jeg tilføjer dog ofte mål i løbet af måneden, september skal dog gerne blive en mere rolig måned end august! Jeg nægter at presse mig selv på den måde igen så hurtigt.

*anmeldereksemplar

Bøgerne

Eftersom jeg sidste måned havde en ret striks TBR (to be read) i forhold til at komme i bund med anmeldereksemplarer, er den langt løsere i denne måned. Jeg er dog godt igang med Geminiderne (Spektrum, #2) af Nanna Foss, omkring halvvejs, og den skal være læst og anmeldt til på fredag, dernæst er der *Gender Games af Juno Dawson som skal være læst og anmeldt inden d. 22 og til slut Når skam bliver til styrke af Louise Ariesen Rams som skal være læst og anmeldt inden måneden er ovre. Det er de eneste 3 som *skal* læses i denne måned.
Jeg har dog også *Ursiderne (Spektrum, #3) af Nanna Foss, *Blodbæst (Ovanienprofetierne, #2) Lene Dybdahl og *Akkanas gåde (Panteon sagaen, #2) af Boris Hansen liggende på reolen, og jeg kunne i princippet godt tænke mig at have læst dem inden Fantasy Festival i denne måned – jeg tror dog ikke det sker da alle 3 er meget store bøger.

*anmeldereksemplarer

Dog er jeg også igang med The Long Walk af Stephen King som lydbog på Mofibo og jeg har en del bøger derpå som jeg gerne vil igang med. Det bliver i hvert fald en meget åben måned og det ser jeg frem til med alle de planer!

GemGem

GemGemGemGem

Skriv et svar

CommentLuv badge