Den kommende måned, oktober

*Indeholder reklame* I dette indlæg nævnes anmeldereksemplarer og gaver, disse er markeret

Så blev det oktober og jeg kom hurtigt bagud med både indlæg og studie. Typisk. Jeg er dog foran i min læsning, så det er vel et lyspunkt? Indtil videre har oktober ikke haft den bedste start. Jeg har haft en del dårlige dage da jeg kan mærke sygdommen komme snigende og jeg er stadig godt træt af min ene underviser. Jeg har dog en del fritid nu her, med få timer i næste uge og derefter efterårsferie. Så mon ikke jeg kan komme tilbage på sporet?

 

Bullet Journal

For mig fungerer et månedligt tema ikke, men et månedligt farvetema fungerer fantastisk. I denne måned har jeg udvalgt efterårsfarver, som muligvis fortsætter ind i november også. Jeg er helt vild med farvekombinationen! Forsiden blev til på baggrund af forskellige illustrationer på pinterest. Jeg har lyst til at lave noget andet end et mønster og det blev så til blade, en stak bøger og en pige som drikker te. For mig er det efteråret i en nøddeskal og jeg bliver glad hver gang jeg ser på forsiden.

 

I kan se de forskellige sider ovenfor, hvis i trykker på pilene i siden.

I august og september brugte jeg samme layout til den månedlige oversigt og jeg havde derfor brug for et nyt layout i denne måned. Det blev til en to i én kalender og jeg er fuldt ud tilfreds med den! Jeg er glad for at kunne se hurtigt, på den nederste kalender, hvilke dage jeg skal noget og hvilke dage jeg har fri, og på den øverste hvad det så er jeg skal de forskellige dage. På den modsatte side har jeg så mål og ting som skal ordnes i denne måde, samt plads til tanker.

Min tracker denne måned er et nyt layout endnu en gang. Jeg valgte at afprøve @archerandolive’s tracker og jeg er godt tilfreds selvom jeg er ked af at jeg brugte så tyk en tusch til outline.
I forhold til aftensmad i denne måned valgte jeg at lave en mindre oversigt, da jeg ikke rigtig fik brugt mine lister.

Mine ugentlige bliver en mash up af to forskellige tidligere ugentlige som jeg har været rigtig glad for. Allerede fra begyndelsen af min BuJo har jeg været glad for en to siders ugentlig hvor jeg på den ene side har to do og den anden side forskellige lister. De har udviklet sig som tiden er gået og nu har jeg fundet frem til denne nye ugentlige. Jeg har dog allerede været nødt til at ændre lidt på den, da jeg har fået læst en hel del i denne uge allerede, og jeg mangler derfor plads til flere bøger, som jeg lavede plads til i uge 41.

 

Mål og planer

Jeg har faktisk ikke rigtig formuleret nogle mål for denne måned, men jeg vil gerne tilbage på sporet med bloggen så der skal skrives en del anmeldelser og indlæg. I morges fik jeg allerede skrevet 2 anmeldelser, så jeg er da på vej!
Jeg vil også gerne have læst nogle flere anmeldereksemplarer, for der er kommet en del de sidste par dage. Umiddelbart har jeg dog planer om at nyde min fritid i oktober, manden skal endvidere opereres så ham skal jeg selvfølgelig tage mig af og hygge med i løbet af ferien.

I uge 42 er der dog også en del læsemaratons. Hele uge 42 er der Spookathon, d. 14 holder Zoe 24 timers læsemaraton og d. 21 er der Dewey’s 24 hour read-a-thon. Jeg ved at jeg skal være med i Zoes læsemaraton, men jeg er i tvivl om hvorvidt jeg deltager i de andre.

 

Bøgerne

Jeg har prøvet at finde mere uhyggelige bøger, for det indbyder oktober uden tvivl til. Jeg har dog allerede fået læst **Til døden os skiller af Michelle Richmond, som anmeldes inden længe, og jeg bliver nok færdig med *Førstelivet (Evigt Liv, #1) af Gena Showalter i aften. Jeg er også halvvejs med en antologi, Monster, som jeg har brugt som togbog i denne uge. Derudover har jeg dog også fundet Frankenstein af Mary Shelley frem samt Min mands hemmelighed af Liane Moriarty. Jeg overvejer også om jeg skal få genlæst Djævlens lærling og derved komme videre med serien. Den nye illustrerede version af *Harry Potter og fangen fra Azkaban (Harry Potter, #3) af J.K. Rowling skal dog også læses!

*anmeldereksemplar
**gave fra forlaget

Jeg har i hvert fald en del bøger som jeg gerne vil læse i oktober, og indtil videre er tiden også til det.

GemGem

GemGem

Skriv et svar

CommentLuv badge