Den kommende måned, november

*Indeholder reklame*  I dette indlæg nævnes anmeldereksemplarer og gaver, disse er markeret.

Så blev det november og jeg har ventet det meste af dagen på at vejret blev en smule bedre så jeg kunne tage billeder. Det blev aldrig helt lyst, men billeder fik jeg da taget. Jeg ved på forhånd at november, eller i hvert fald den sidste halvdel af november, bliver travl. Jeg skal nemlig begynde i praktik i januar så der skal vi ordne læseplaner og så er der også en mundtlig eksamen i januar med 4 synopser som skal afleveres i december. Indtil videre er de første par uger dog rolige, men vi kan ikke komme igang før vi har fået materialer og hørt fra vores underviser hvordan og hvorledes de synopser skal være. Jeg har derfor planer om at udnytte de første par uger til fulde!

 

Bullet Journal

Sidste måned havde jeg valgt et gennemgående efterårstema og selvom jeg var glad for farvekombinationen havde jeg lyst til at prøve noget andet i november. Det blev derfor til et meget simpelt og minimalistisk tema; 4 potteplanter på forsiden og farverne er gennemgående i løbet af måneden. Der er ikke mere end én farve på hver side efter forsiden, og jeg er vild med resultatet.

Jeg valgte at fortsætte med det månedlige layout fra oktober, som fungerede over alle forventninger. Jeg har dog i denne måned også lavet plads til minder sammen med oversigten, da det måske vil få mig til at skrive nogle ting ned fremfor blot at forvente at jeg kan huske dem.
Eftersom jeg ikke fik brugt hverken siden med aftensmad eller min habit tracker (som jeg aldrig nogensinde får brugt) er det nu blevet skrottet og jeg holder mig til at have en habit tracker med de ugentlige sider. Aftensmaden har fået sin egen billige notesbog, som i kommer til at høre mere om i et kommende indlæg.

Mine ugentlige sider er også nogenlunde de samme som oktober. Jeg har dog valgt at bruge én farve og fremfor humør holder jeg nu øje med hvor mange indlæg der udgives og skrives, hvor mange billeder jeg får taget (og som jeg rent faktisk bruger) samt hvor meget jeg lægger op på facebook og instagram. Humør trackeren fungerede på ingen måde for mig, men jeg tænker at erstatningen bliver brugt.
Der er godt nok kun ét ugentligt layout med, men de er identiske bortset fra farverne. Den næste er blå, dernæst gul, så pink og blå igen.

Det er faktisk første gang jeg for alvor bruger farveblyanter i min Bullet Journal – første gang var forsiden til oktober – og jeg er vild med det. Det er nemt at have en farveblyant med i tasken og jeg skal ikke tænke på at det bløder igennem eller at jeg skal lade det tørre. Den topper ikke vandfarve, men det bliver da en ny løsning til de nemme spreads.

 

Mål og planer

Der er ikke de store planer bortset fra at jeg skal ud og undervise i engelsk og kristendom i hhv. uge 46 og 47. Jeg skal også til møde med praktikskolen igen, da der var en lærer vi ikke mødte i første omgang.
Årets store bogmesse går af stablen i denne måned, men jeg skal ikke med i år. Jeg synes ikke pengene rækker til transport og overnatning, så det må vi kigge på igen til næste år.

I forhold til mål vil jeg meget gerne have læst nogle af de studiebøger jeg har fået til anmeldelse. Jeg har allerede læst den ene af de to jeg har valgt ud, så det tegner godt!

Jeg vil også gerne igang med at kigge på julegaver og få nogle af dem købt. I dag har jeg bestilt nogle små gaver hjem til kæresten. Det passer nemlig med at kæresten og jeg har årsdag i december, eller 5 årsdag for at være helt præcist, så jeg plejer at lave en advents- eller julekalender til manden. Han er dog langt fra den eneste som der skal købes ind til, så jeg vil gerne være på forkant med juleindkøbene.

Min lillebror fylder 19 i slutningen af måneden, så mon ikke der er en fest deromkring?

 

Bøgerne

Bøgerne er nogle jeg netop har udvalgt, borset fra *Klasseledelse som jeg i lang tid har sagt jeg vil igang med. *Praktisk filosofi med børn er dog en bog jeg valgte fordi den var lille, og jeg brugte eftermiddagen i dag på at læse den, så den er faktisk allerede læst!
Everyday sexism er dog en biblioteksbog som jeg allerede har fornyet én gang, så nu skal det altså være.
**At se lyset af Jay Asher var en kærkommen overraskelse fra forlaget som udkommer på fredag d. 3/11. Selvom det ikke er helt jul endnu så kan jeg godt tyvstarte med julebøgerne. 
**How not to be a Boy 
af Robert Webb var en selvvalgt gave fra Plusbog i forbindelse med Danish Book Blog Award. Den virker utrolig interessant og jeg har haft lyst til at læse den lige siden den kom ind ad døren. Den er dog også perfekt til mit humør som lige nu er at læse bøger i forhold til feminisme og køn. Everyday sexism hører også ind under temaet her, og jeg har 2 biblioteksbøger mere under det tema som jeg skal hente på fredag.
Den sidste bog på den officielle læseliste er *Oprindelse af Dan Brown som jeg virkelig glæder mig til at sætte tænderne i!

*anmeldereksemplarer
**gaver

Det er en forholdsvis lille stak af bøger, i hvert fald når man tænker på hvor meget jeg fik læst i oktober. Jeg er dog godt tilfreds med bøgerne og jeg har intet imod stadig at have frihed til at vælge andre bøger. Der er nemlig en pakke på vej med to feministiske værker mere samt ligger der en pakke med bl.a. 3 bøger på spisebordet som jeg ikke må åbne før manden kommer hjem. Jeg håber dog på at jeg kan læse en del i den her måned, for det er en af de få ting der får mig til at slappe af, men det er ikke altid jeg har lysten eller overskuddet til at læse. Mon ikke der bliver læst nogle stykker uanset?

Skriv et svar

CommentLuv badge