Den fineste overraskelse og en lille note om mit fravær

Gave fra Poltikens Forlag.

Da jeg flyttede fra Blogspot til WordPress i tidernes morgen (sommeren 2016) begyndte jeg stille at udsluse de såkaldte ‘haul’-indlæg hvor jeg viste bøger frem jeg have købt, modtaget fra forlag eller lignende. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, da jeg egentlig er glad for både indlæg og videoer i den dur, men jeg stoppede i hvert fald. På det seneste, mens jeg har været væk — mere om det lige om lidt – har jeg spekuleret på at bringe dem tilbage. Jeg køber ikke nær så mange bøger længere, selvom jeg er glad for mit abonnement ved Plusbog og gik lidt amok i starten… Jeg prøver at få skåret ned på mængden af de ulæste bøger herhjemme. Dog modtager jeg stadig pakker fra forlagene som jeg særligt overvejer at vise frem her på bloggen.

I forhold til min lille pause fra bloggen havde jeg en deadline i mandags. Jeg har derfor været begravet i teori og bøger de sidste par uger i håbet om at nå at blive færdig og derved komme til eksamen i uge 1. Efter at aflevere mine 4 synopser havde jeg brug for at par dage til bare at slappe af uden at have de store planer, men jeg skulle gerne være tilbage nu. I løbet af juleferien har jeg dog stadig nogle ting der skal ordnes i forhold til eksamen, men mon ikke jeg får listet tid ind til at blogge også?
Et andet problem er, at jeg ikke rigtig har læst i december. Indtil i går aftes hvor jeg fik færdiglæst Vintereventyr fra DreamLitt (anmeldereksemplar) havde jeg læst 4 sider siden d. 1 december. Ikke ligefrem den bedste december, men jeg hygger mig da.

Nu til den egentlige grund til dette indlæg; den fineste juleoverraskelse. Mandag aften fik jeg en mail fra DAO om at der var indleveret en pakke til mig fra en Rasmus og jeg havde ingen kendskab til hverken pakken eller denne mystiske mand. Tirsdag formiddag fik jeg dernæst en mail, sammen med en håndfuld andre bloggere, fra Rasmus. Han forklarede at forlaget ville sende en lille jule overraskelse til os, og at wow-faktoren var størst inden for de næste 3-4 dage. Jeg var utrolig spændt og jeg har haft utrolig svært ved at vente. Heldigvis kom pakken til den lokale pakkeshop i går og jeg blev simpelthen nødt til at vise jer pakken, for Rasmus var vist ret spot-on med den wow-faktor!

I første omgang var jeg fuldstændig overrasket over at få bogen før tid, i og med at den udkommer d. 11. januar, og jeg var vild med lyskæden! Ikke nok med at den matcher omslaget er jeg helt vild med lyskæder, og det er så fint her til jul. Jeg opdagede dog ikke at bogen var signeret før Louise fra The Secret Life of a Book Collector åbnede hendes pakke på instagram. Ups.

Jeg er så forundret over pakken, og det er en af de bogpakker som jeg ikke glemmer. Ikke nok med at de havde viklet en lysskæde rundt om bogen – som er så fin i sig selv – så har Leonora Christina Skov, en af mine helt store favoritter blandt danske forfattere, signeret bogen. Ja, jeg gentager mig selv, men hvor heldig har man lov til at være? Jeg kan slet ikke få armene ned og jeg bliver ved med at åbne kassen for at se på bogen og lyskæden. I øjeblikket står den på skrivebordet foran mig og jeg smiler hver gang jeg kigger på den.

Så Rasmus, og Politikens forlag, af hjertet tak for den fineste jule overraskelse. Jeg tror ikke jeg kan forklare hvor glad jeg blev for jeres fine pakke. Jeg ved i hvert fald hvad jeg skal hygge mig med det næste stykke tid!

GemGem

Skriv et svar

CommentLuv badge