Frk. Litteratur er nomineret til Danish Book Blog Award for 2. gang

I sidste uge blev jeg kontaktet af Plusbog ang. Danish Book Blog Award (DBBA) for andet år i træk. Det viser sig nemlig at bloggen her er nomineret igen i år sammen med en masse andre fantastiske, danske bogblogs. Præcis som sidste år er jeg umådelig beæret over bare at blive nomineret. Selvom jeg elsker at være blogger og anmelder er det rart med anerkendelse.
Jeg havde ikke forventet at være nomineret endnu en gang, men jeg er da stadig umådelig glad for det. Præcis som sidste år havde jeg en forventning om at de kontaktede mig i forhold til dækning af DBBA og ikke en egentlig nominering. Det skal dog ikke afholde mig fra at skrive om prisen, jeg er nemlig fast følger af en god portion af de andre nominerede – mit problem er vel egentlig at finde den af de andre 15 som jeg vil stemme på. Der er nemlig en hel del som jeg gerne vil give min stemme.

Sidste år vandt Rikke med Paperback Castles som var fuldt fortjent, hun har en fantastisk smuk blog og skriver de fineste indlæg, selvom hun desværre har være nødt til at trække sig lidt tilbage på det sidste.

Inden jeg slutter dette korte indlæg af bliver jeg dog nødt til at takke jer. Den eneste grund til at jeg får lov til at fungere som anmelder er udelukkende fordi at i læser med, jeg elsker at blogge men det er ikke helt det samme uden nogen som følger med. Jeg elsker at snakke med jer på de sociale medier og møde jer til de forskellige messer og events. Så tak. Tak for at følge med og læse med.

 

Man kan stemme på sin favorit indtil fredag d. 13. oktober kl 23.00 hvorefter de 5 finalister bliver offentliggjort den 31. oktober. I kan aflægge jeres stemme på plusbogs side, lige her.

8 Replies to “Frk. Litteratur er nomineret til Danish Book Blog Award for 2. gang”

 1. Mange gange tillykke med nomineringen!
  Michella Tora udgav for nyligt 3 booktubers du ikke må gå glip af (non YA)

 2. Tillykke med nomineringen! 🙂
  Rikke Simonsen udgav for nyligt Fantasyfestival 2017

 3. På linket til afstemningen kommer man til 2017 afstemningen.

  Plusbog er simpelthen bare ikke opdateret synes jeg. Jeg kan i hvert fald ikke finde info om hvem der er nomineret for 2018, ej heller hvem der vandt 2017 (det ved jeg godt du har skrevet i ovenstående indlæg).

  1. Hej Majken

   Jeg er desværre ikke nomineret her i 2018, så linket går til 2017 som du siger. Linket til afstemningen for 2018 er dog at finde her; https://www.plusbog.dk/info/dbba-18

  2. Nåeee – det er jo også et gammelt indlæg – sorry. Jeg var i gang med at Google, fordi jeg var nysgerrig på hvem der er nomineret i 2018, og som altid kan man bare ikke finde noget på plusbogs egen hjemmeside.

   1. Jeg er fuldstændig enig. De første to år var det fint ude i medierne og nemt at finde på siden, men jeg har også været nødsaget til at søge mig frem til det i år. Dette indlæg ligger dog på deres blog, omend lidt længere nede på forsiden; https://www.plusbog.dk/blog/danish-book-blog-award-2018-375/

Skriv et svar

CommentLuv badge