Booktube-a-thon 2016, TBR og læseopdateringer

Hvis i har læst min blog i noget tid ved i, at jeg elsker læsemaratons! Jeg elsker at læse generelt og selv uden læsemaratons læser jeg meget når jeg endelig har tiden til det. Den sidste uge har ikke været en undtagelse og jeg er endelig kommet ud af den læsetørke som jeg røg i efter A Court of Mist and Fury af Sarah J. Maas. Det skal derfor fejres ved at tage del i booktube-a-thon 2016 som bliver afholdt på diverse sociale medier.

 

Fun fact: booktube-a-thon var faktisk det første læsemaraton som jeg tog del i hel tilbage i sommerferien i 2013! Jeg havde lavet en stak bøger ud fra deres udfordringer og jeg fik faktisk læst en del! Det var en af de mange ting som fik mig til at starte en bogblog op i sin tid.

 

Denne gang er der 7 udfordringer og jeg har derfor en bog til hver eneste udfordring + en lille sjat af en 8.

  1. Læs en bog med gul på omslaget. Carry On af Rainbow Rowell
  2. Læs en bog udelukkende efter solnedgang. Blodsungen (Vildheks, #4) af Lene Kaaberbøl
  3. Læs en bog som du opdagede gennem booktube. With Malice af Eileen Cook
  4. Læs en bog af en yndlings-forfatter. Skyggeporten af Lene Kaaberbøl
  5. Læs en bog som er ældre end dig. The Trial af Franz Kafka.
  6. Læs og se en filmatisering. The Double af Fyodor Dostoyevsky
  7. Læs 7 bøger. Nightfall af Jake Halpern og Peter Kujawinski

Da jeg påbegyndte Som sendt fra himlen (Losing it, #2) af Cora Carmack igår ville jeg også tilføje den til stakken. Jeg manglede kun omkring 80 sider da jeg stod op og de er for længst slugt! Lige hvad jeg havde brug for inden et læsemaraton!

Flere af bøgerne dækker over mere end én udfordring, men da jeg har masser af tid ville jeg prøve at fuldføre hver eneste udfordring! Den eneste ‘store’ bog jeg har er Carry On af Rainbow Rowell som er lige over 500 sider lang, men da det er YA og fantasy burde det ikke tage mig lang tid at læse den.
For en gangs skyld har jeg også klassikere i min stak! Jeg købte The Double i forrige uge og det har kriblet i mine fingre efter at komme igang! The Trial er en som har lagt længe på reolen men som nu skal læses! De er begge under 200 sider så det lyder også muligt!

 

Læseopdateringer

Dag 1

12.45 Som sagt har jeg allerede færdiglæst Som sendt fra himlen. Jeg slugte den råt og den eneste grund til at jeg ikke blev færdig igår var at jeg blev nødt til at gå i seng (ugh). Derudover har jeg også fået læst omkring 50 sider i Carry On indtil videre og jeg har planer om straks at lave en kop te og sætte mig til rette med den igen!

21.02 En lidt sen opdatering men jeg har netop vendt sidste side i Carry On af Rainbow Rowell! En god bog men ikke en ny favorit – på linje med Eleanor & Park! Efter min mening er Fangirl og Landline stærkt overlegne med Attachments lige i hælene. Jeg har dog hygget mig med at læse Carry On og lære Simon Snow at kende og nu er der (endelig) intet som holder mig tilbage fra at genlæse Fangirl! Jeg vil lægge mig til rette med Skyggeporten af Lene Kaaberbøl og læse indtil jeg falder i søvn!

Dag 2

10.14 Jeg formåede at læse hele 90 sider i Skyggeporten igår aftes inden jeg faldt i søvn, så det blev i alt til 655 sider læst! Planen idag er derfor at få læst Skyggeporten færdig – hvilket ikke burde være noget problem da jeg har 60-70 sider tilbage på nuværende tidspunkt. Derefter bliver det enten The Double så jeg kan se filmen i aften med kæresten eller Nightfall da jeg ser meget frem til den! Jeg vil skynde mig at rydde lidt op, læse Skyggeporten færdig og tage et valg mellem de to bøger!

14.12 Det blev til Nightfall! Jeg prøvede at gå igang med begge og jeg kunne simpelthen ikke komme igang med The Double selvom jeg virkelig gerne vil læse den. Jeg har dog fået læst 90 sider i Nightfall på nuværende tidspunkt og jeg håber snart at der sker noget, indtil videre er den ikke særlig interessant. Jeg vil dog skynde mig at få noget frokost og læse videre!

19.25 Jeg har virkelig brug for en god bog! Både Skyggeporten og Nightfall var skuffelser så jeg er ved at falde i en mindre læsetørke. Forhåbentligt kan aftensmad og With Malice hjælpe på det! Jeg opgiver The Double for idag.

Dag 3

08.39 Jeg glæder mig til at se hvor meget jeg får læst idag da jeg er blevet lovet væk (læst: tvunget) til en Pokémon jagt som vist skal var flere timer! Min bror er dog så opsat på den at han har lavet morgenmad til mig og skynder på mig! Jeg håber dog at jeg kan få læst en smule når han stopper op på de forskellige steder for at lede efter pokémons – jeg har ærlig talt ingen anelse om hvordan det fungerer, men jeg håber!
On another note: Jeg fik læst 140 sider af With Malice igår aftes så det blev til i alt 630 sider igår og derfor 1.285 sider på to dage! Målet er at færdiglæse With Malice idag og forhåbentlig starte en ny bog.

16.19 Endelig hjemme igen efter en (ekstrem) lang Pokémon jagt! Jeg fik kun læst 10-15 sider da min bror ikke kunne sidde stille i særlig lang tid af gangen! Nu ligger jeg dog i sengen med en ispose da min ankel sagde fra efter 11,6 km, nu kan jeg dog få læst lidt. Jeg fik også en gratis bog da vi var forbi sommerbibloteket så jeg kan ikke klage. Planen er stadig at færdiglæse With Malice idag.

19.32 Sidste side af With Malice er nu vendt og jeg er ikke imponeret. Jeg burde holde mig fra thrillers, jeg bliver alt for ofte skuffet. Jeg er dog lige begyndt på The Trial af Franz Kafka og jeg er overrasket over hvor nem den er at læse! Jeg kunne ikke komme igang med The Double igår pga. sproget og havde frygtet at The Trial havde samme problem – det har den heldigvis ikke. Selvom jeg kun er 10 sider inde ser jeg frem til at læse resten!

Dag 4

09.55 Jeg fik kun læst et par sider mere i The Trial igår aftes, jeg var simpelthen alt for træt efter vores lange gåtur! Jeg fik dog læst 162 sider i alt så det er ikke så dårligt. Planen idag er at slappe af med et par booktube videoer og læse The Trial færdig. Jeg overvejer også om jeg skal bytte The Double ud med The Martian

13.33 Jeg har ikke fået læst noget siden sidst MEN jeg er cyklet ind til centrum og sidder nu og hygger mig i parken – mon ikke det kan få mig til at læse lidt? 

 

 

Som sendt fra himlen (Losing it, #2) af Cora Carmack er sendt til anmeldelse fra lovebooks, Lindhardt & Ringhof. Nightfall og With Malice er sendt til anmeldelse fra Hot Key Books, Bonnier Publishing. 

Skriv et svar

CommentLuv badge