Booktube-a-thon 2016, en opsummering

Selvom jeg ikke fik opdateret det andet indlæg som planlagt så skal i ikke snydes for en opsummering. Jeg klarede mig nemlig ret godt – i det første par dage.

Planen var at gennemføre hver eneste udfordring og det gjorde jeg ikke. Jeg fuldførte kun 4 udfordringer ud af de 7;

 1. Læs en bog med gul på omslaget
 2. Læs en bog som du opdagede gennem booktube
 3. Læs en bog af en yndlings-forfatter
 4. Læs 7 bøger

Jeg fuldførte dog den ene udfordring hele 4 gange da jeg læste 4 bøger af Lene Kaaberbøl som man godt kan kalde en af mine yndlingsforfattere! Så i princippet har jeg fuldført 7 udfordringer, ikke?

De bøger jeg fik læst er;

 1. Som sendt fra himlen (Losing it, #2) af Cora Carmack
 2. Carry On af Rainbow Rowell
 3. Skyggeporten af Lene Kaaberbøl
 4. Nightfall af Jake Halpern og Peter Kujawinski
 5. With Malice af Eileen Cook
 6. Blodsungen (Vildheks, #4) af Lene Kaaberbøl
 7. Fjendeblod (Vildheks, #5) af Lene Kaaberbøl
 8. Genkommeren (Vildheks, #6) af Lene Kaaberbøl

Hvilket i alt giver 2.031 sider – ikke helt dårligt på en uge! Lidt over halvdelen blev dog læst på de 2 første dage, så det giver et lille indblik i hvor ‘lidt’ jeg læste i de resterende 5 dage!

Den bedste bog jeg læste er enten Som sendt fra himlen eller Carry On! Hvilket tilfældigvis også er de længste bøger (selvom jeg kun læste de sidste 90 sider af Som sendt fra himlen). Carry On var ikke lige så godt som forventet men alligevel bedre end de andre bøger jeg læste! Den største skuffelse er enten Nightfall eller With Malice for de skuffede mig i en helt anden liga end Lene Kaaberbøl – ikke af Vildheks #4-6 og Skyggeporten ikke var gode, men de måler sig ikke med hendes andre værker.

Jeg forventer at deltage i et par læsemaratons i løbet af august da jeg meget gerne skulle starte på lærerstudiet i september og derfor ikke får samme tid til at læse!

 

Som sendt fra himlen (Losing it, #2) af Cora Carmack er sendt til anmeldelse fra lovebooks, Lindhardt & Ringhof. With Malice og Nightfall er sendt til anmeldelse fra Hot Key Books, Bonnier Publishing 

Skriv et svar

CommentLuv badge