Bogbloggertræf 2016

I lørdags var jeg til mit allerførste bogbloggertræf og det var så hyggeligt! Det tog godt nok 3 timer både frem og tilbage, men det var altså det hele værd. Inden træffet havde jeg kun en enkelt veninde som også er blogger, nemlig Pernille fra Libric Seculum, nu har jeg så flere – forhåbentlig – og jeg har da efterhånden også mødt et par som er glad for at læse! Det var en ret fin afslutning på dagen. For at sige det kort så har jeg følt mig ret alene de sidste par år omkring min kærlighed til litteraturen og jeg tror endelig jeg er kommet ‘hjem’.

En af de fedeste ting var virkelig at man kunne være sig selv 120%. Da vi blev lukket ind gik vi rundt og ledte efter vores navneskilt og alle, og jeg mener virkelig alle, tog deres mobiler eller kameraer frem og begyndte at tage billeder. Lige præcis det er jeg ikke vant til! Jeg fik dog desværre ikke taget særlig mange billeder i løbet af dagen, for jeg glemte det ærligt talt pg.a. alt det, der skete. Mit første bogbloggertræf var en af de mest hyggelige oplevelser nogensinde – en dag udelukkende om bøger og blogging med en masse fantastiske personer. Jeg ser allerede frem til næste år.

Nu til bøgerne! Som de bogbloggere vi jo er fik vi en masse bøger fra diverse forlag, forfattere og butikker. Jeg kom hjem med hele 17 nye bøger og andre boglige ting! Jeg er ret beæret over at vi overhovedet har muligheden for at modtage alt det her, så hver og en skal selvfølgelig vises frem idag. Tro mig, jeg er glad for enhver undskyldning for at tale om bøger.

billede-26-09-2016-13-08-55

Som i kan se på billedet ovenfor fik vi to muleposer, som hver indeholdte en bunke bøger, samt et krus!! Et krus! Fra Gyldendal. En anden fed oplevelse fra træffet: jeg var ikke den eneste der var oppe at køre over et nyt litterært krus til samlingen! Og jeg var heller ikke den eneste som var oppe at køre over nye litterære muleposer! Prioteringerne var bare spot on i lørdags; bøger, krus, muleposer og bogmærker… Og så den flotteste kage nogensinde:

billede-24-09-2016-15-09-25

Der var teknisk set 3 kager i en da ‘bøgerne’ hver især var komplet forskellige. Jeg kan afsløre at kagen var utrolig lækker!

billede-26-09-2016-13-14-36

Den første bog vi fik da vi ankom, som fint stod ud for vores plads var Skyriel af Lene Dybdahl som jeg glæder mig som en gal til at læse! Jeg fik dog mit originale eksemplar signeret til Fantasyfestivalen forrige weekend og jeg har jo allerede afholdt en konkurrence om et eksemplar. Nu skal jeg dog i tænkeboks og finde ud af hvad jeg gør med de ekstra eksemplarer jeg fik i lørdags..

Den næste bog er nemlig også en dublet. Den hemmelige gæst var nemlig Malene Sølvsten som jeg, ligesom Lene Dybdahl, mødte til Fantasyfestivalen og hvor jeg også fik signeret mit originale eksemplar af Ravnenes hvisken. Denne er dog signeret… Men jeg har allerede en konkurrence på vej i forvejen sammen med Carlsen.

Jeg klager dog ikke! Begge bøger lyder til at være yderst fænomenale så jeg er glad for at have en undskyldning for ikke bare at snakke om dem igen, men enten at afholde konkurrencer for jer eller forkæle venner og familie.
I kan forresten også se den ene side af kruset fra Gyldendal på billedet ovenfor, og den anden side på billedet nedenfor. Det er altså et flot krus!

billede-26-09-2016-13-18-28

Vi fik som sagt også et par muleposer med bøger, og dette var indholdet af den første mulepose! Lad os tage dem slavisk:

De urolige af Linn Ullmann er en bog som jeg har studset over nogle gange. Det er tit sådan at jeg er interesseret i nogle bøger, men de billige bøger jeg falder over i fx bogormen eller de bøger jeg modtager til anmeldelse bliver tit valgt frem for dem jeg har studset over nogle gange. Jeg er dog glad for at have en undskyldning for at undersøge De urolige nærmere!

De 7 synder af K.L. Berger. Som i måske allerede har lagt mærke til er det en ret populær bog for tiden, De 7 synder er nemlig skrevet af en bogblogger! Det er en fantasy bog og jeg glæder mig helt vildt til at læse den.

Den dag jeg glemmer af Adam Silvera udkommer her d. 6 oktober. Det er en ungdomsroman med LGBT smidt ind i det hele og den skulle være helt og aldeles fantastisk. Jeg er så glad for at jeg har modtaget den, for jeg har kigget meget på den engelske version og jeg vidste ikke engang at der var en dansk version på vej!

Karensminde af Iben Mondrup er en bog som jeg har svært ved at hitte rede af. På sin vis tror jeg det kunne være en interessant bog og på den anden side tror jeg ikke rigtig at det er noget for mig. Planen er dog at læse 50 sider og hvis jeg ikke er interesseret har jeg ikke tænkt mig at læse videre. Bogen udkommer d. 24 oktober.

Mareridt og myrekryb af Nick Clausen er den eneste antologi vi modtog! Nick har skrevet 7 uhyggelige historier og jeg ser frem til, forhåbentligt, at læse dem her i oktober – uhyggens måned. Nick Clausen var en af gæsterne til træffet og jeg har derfor også fået en fin signering i bogen.

Verdens heldigste kvinde af Jessica Knoll. Den sidste i denne stak! Er en thriller som jeg ikke helt ved hvad handler om, og det er sådan jeg foretrækker mine thrillers!
billede-26-09-2016-13-21-51

One af Sarah Crossan er en bog som i meget snart kan vinde her på bloggen, jeg har nemlig i samarbejde med Politikens forlag en konkurrence på vej med 3 bøger – hvoraf denne er den ene. One er en ny ungdomsbog som handler om et par siamesiske tvillinger.

Drengen i tårnet af Polly Ho-Yen er endnu en bog som jeg ikke ved hvad handler om.. Kan i fornemme et tema? Eva Lucia fik egentlig bogen i hendes pose, men da hun allerede havde læst den – og stærkt anbefalede den – skyndte jeg mig at indgå en byttehandel… på en bog som er totalt fremmed for mig. Det bliver spændende!

Måske en dag af Colleen Hoover er endnu en bog i meget snart kan vinde! Jeg afholder snart en konkurrence sammen med Lindhardt & Ringhof og denne er en af priserne! Måske en dag er en kærlighedsroman som inddrager musik – og der er endda et helt soundtrack til bogen.

Hjertets stemme (The Art of Hearing Heartbeats, #2) af Jan-Phillip Sendker. Igen, jeg ved ikke hvad bogen handler om. Jeg har dog set den rundt omkring og tænker at jeg giver forgængeren en chance, så måske i ser den igen.

Skyggernes dronning (Ravenspire, #1) af C.J. Redwine. Jeg er helt vild med Skyggernes dronning og venter længselsfuldt på efterfølgeren! Det er en nyfortolkning af Snehvide som inddrager drager i menneskeform, magi i mange former og meget mere! Den er fuld af alt det jeg elsker ved fantasy og jeg kan ikke anbefale bogen nok! Læs min anmeldelse her hvis i lyster.

Sandsnogens bid (Krøniken om Morika, #1) af Sidsel Sander Mittet. Som jeg måske har nævnt så modtog jeg alle Morika bøger til Fantasyfestivalen da forlaget Facet var yderst gavmilde. Jeg har derfor et ekstra eksemplar af Sandsnogens bid som jeg skal have lavet en plan for! Sandsnogens bid er første bog i en ny serie som foregår 600 år før Sidsels allerførste serie: Morika.

Råddenskab (Ravneringene, #2) af Siri Pettersen er endnu en efterfølger til en bog jeg ikke har læst – jeg har dog planer om det! Ravneringene er ny stor norsk fantasyserie som inddrager nordisk mytologi. Det bliver fedt. Råddenskab udkommer her d. 12 oktober.

En god far af Noah Hawley er endnu en thriller, denne gang en psykologisk en af slagsen.

Hvor der er vilje af Jeffrey Archer er en slægtsroman som lige udkommet og er stærkt anbefalet af Karin Hald, jeg citerer:

…jeg elsker virkelig den her bog og anbefaler den til alle. Simpelthen. (Karins anmeldelse)

billede-26-09-2016-13-27-31

Endnu et billede af de fine muleposer som allerede har været i brug flere gange.

billede-26-09-2016-13-30-26

Til sidst vil jeg lige dele et par af de bogmærker vi modtog samt en nøglerem med PLUSbog logoet som jeg på nuværende tidspunkt bruger hver dag. Derudover fik vi også en læseprøve på Calendar Girl som indeholder det fulde første afsnit! Samt en grundbog i Zentangle som min kæreste allerede har snuppet fra mig…

Det var så høsten fra mit første bogbloggertræf samt en masse nye, dejlige, minder.

6 Replies to “Bogbloggertræf 2016”

  1. Tak for en hyggelig dag! 🙂

    1. Selv tak Rikke, jeg er så glad for at jeg fik lov til at møde jer alle 🙂

  2. […] besluttede mig for at give alle bøgerne jeg modtog til bogbloggertræffet en chance, så det er egentlig det, som lægger til grund for indlægget. Karensminde er ikke en […]

  3. […] dog ikke sammen til at få skaffet et eksemplar før jeg modtog efterfølgeren, Råddenskab, til Bogbloggertræf. Desværre ved jeg ikke om jeg rent faktisk kommer til at læse Råddenskab, da jeg ikke er […]

  4. […] modtog bogen som en gave fra forlaget under Bogbloggertræf sidste år og jeg var i tvivl om hvorvidt jeg ville få den læst. Jeg havde dog æren af at møde […]

  5. […] *Gave fra forlaget i forbindelse med Bogbloggertræf 2016 […]

Skriv et svar

CommentLuv badge